Τι φόρεσαν οι celebrities σε party ομορφιάς;

Το παρών έδωσαν Φαίη Σκορδά, Ευαγγελία Αραβανή και Εύη Αδάμ

Έλαμψε γνωστό bar - restaurant από το πλήθος των επωνύμων που προσήλθαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου-μελέτη του Στέλιου Αγγελίδη. 

Ο γνωστός δερματολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών περιποιείται εδώ και αρκετά χρόνια πολλές από τις Ελληνίδες της showbiz. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί και πολλές celebrities. Το «παρών» έδωσαν η Φαίη Σκορδά, η Ευαγγελία Αραβανή, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Εύη Αδάμ και η Νίνα Λοτσάρη, οι οποίες απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Ας δούμε τι φόρεσαν...

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην παρουσίαση με ένα φίνο black & white outfit και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Με μία midi δερμάτινη φούστα και ενα off - shoulder πουκάμισο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ το κόκκινο κραγίον της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Σικάτη, όπως πάντα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε ένα total black outfit, ενώ φόρεσε το κλασικό της λαμπερό κατακόκκινο κραγιόν.

Με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα πολύ μοδάτο off - shoulder τοπ εμφανίστηκε στην εκδήλωση η Εύη Αδάμ. Το μοντέλο κράτησε το μακιγιάζ του σε φυσικούς τόνους, αναδεικνύοντας τη φυσική του ομορφιά.

Μία πολύ βραδινή εμφάνιση έκανε στην παρουσίαση βιβλίου η Νίνα Λοτσάρη, η οποία επέλεξε over - the - knee μπότες και μαύρο κοντό φόρεμα, ενώ έκανε smokey eye μακιγιάζ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top