«Τρυπώσαμε» στα γυρίσματα των OtherView - Το διεθνές hit που ετοιμάζουν!

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει δυναμικά

Με μία δυναμική συνεργασία, στην οποία συμμετέχουν δύο παγκοσμίου φήμης Αμερικανοί καλλιτέχνες, οι OtherView εγκαινιάζουν τη νέα σελίδα στην πορεία τους και ετοιμάζονται να μας παρασύρουν! Το star.gr εξαφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το clip και τις παρουσιάζει!

Το καινούργιο single είναι μία διεθνής συνεργασία υπό τον τίτλο «Wild Horses», στο οποίο το γκρουπ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Chris Willis, που έχει ερμηνεύσει τα μεγαλύτερα hits του David Guetta, όπως τα «Love Don’t Let Me Go» και «Love is Gone».

Μάλιστα, ο Chris Willis συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τους OtherView, μετά την επιτυχία «People (Feel The Love)» του 2013. Στους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τον Αμερικανό τραγουδοποιό και παραγωγό Curtis Richardson, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του κορυφαίες συνεργασίες, όπως με την Jennifer Lopez, τη Rihanna και τον DJ Tiesto.

Το «Wild Horses» θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 12 Απριλίου, από την Panik Records, μαζί με ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Βασίλη Κουμεντάκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας, το δημοφιλές συγκρότημα γράφει νέα σελίδα, υπό νέα σύνθεση. Πλέον, αποτελείται από τον Βασίλη Κουμεντάκο, το ιδρυτικό μέλος των OtherView και δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, την Αντωνία Καούρη και την Eva Presley, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η νέα τραγουδίστρια, η οποία θα επιλεγεί μέσα από διαγωνισμό που ήδη «τρέχει».

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Photo: Alexis Stefanides

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top