Παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη!

Με την ανθοδέσμη της Kate Middleton έφτασε στην εκκλησία

Παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη!
Ενώπιον Θεού και ανθρώπων ενώθηκαν η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκλεκτό της καρδιά της Γιάννη Κοντούλη.

Η «βασίλισσα της μπουχάρας», έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι στις 19:45, συνοδευόμενη από τους δυο γιους της, Γιώργο και Τάσο.

Με ένα λαμπερό νυφικό των σχεδιαστών «Mi-Ro», η Δέσποινα Μοιραράκη έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Κατά 10 κιλά αδυνατισμένη, έλαμπε μέσα στο νυφικό της, που ήταν σχεδιασμένο σε στενή γραμμή, με ωραία μανίκια, κέντημα και λεπτομέρειες στην πλάτη.

Το βάψιμο της επιμελήθηκε ο πολύ καλός της φίλος Αχιλλέας Χαρίτος σε παλ τόνους, ενώ το μαλλί χτένισε ο κομμωτής της Ελένης Μενεγάκη και της Ζέτας Μακρυπούλια, Βασίλης Μπουλούμπασης.

Στον δρόμο ήταν στρωμένα κόκκινα περσικά χαλιά, αλλά και τριάντα ανθοστήλες στο διάδρομο απ΄όπου πέρασε. Άλλες δέκα ανθοστήλες, περίμεναν τη νύφη στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Εμφανώς συγκινημένος ήταν και ο πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος ήταν περιτριγυρισμένος από συμφοιτητές του στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, οι οποίοι με το που τελείωσε το μυστήριο, ύψωσαν τα σπαθιά τους για να περάσει ανάμεσα το ζευγάρι, μια σκηνή που βλέπουμε μόνο στις ταινίες!

Τα πάντα στο γάμο, ήταν κανονισμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ έδινε εικόνα σε εξακάμερο, ενώ υπήρχε ολόκληρο τελετουργικό για το που θα κατέβει, που θα περάσει, πως θα στηθεί,και τι θα πει η κυρία Μοιραράκη.

Όλα στην τελετή, έφεραν το μονόγραμμα του ζευγαριού, ενώ η ανθοδέσμη της «βασίλισσας της μπουχάρας», έφερνε λίγο από αυτήν της «Δούκισσας του Camridge», Catherine Μiddleton!

O γάμος έγινε σε σχετικά κλέιστό κύκλο με 100 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top