Δήμητρα Παπαδήμα: «Πάνω από τα 50 έχεις δικαίωμα να λες ό,τι γουστάρεις!»

Η συνέντευξη-χείμαρρος της ηθοποιού στο star.gr

Είναι από εκείνες τις εντυπωσιακές γυναίκες που δε στηρίχθηκαν ποτέ στην εξωτερική τους εμφάνιση για να κάνουν καριέρα στο θέατρο, αλλά αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο του. Τώρα που έχει περάσει τα 50 παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, πάνω και κάτω από τη σκηνή του θεάτρου «Olvio» όπου υποδύεται την Πηνελόπη Δέλτα στην παράσταση «Πηνελόπη Δέλτα - Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση».

Η Δήμητρα Παπαδήμα από κοντά είναι αυτό που λέμε… πολύ ωραία τύπισσα που δε μασάει τα λόγια της, μιλάει για όλους και για όλα. Δε φοβάται να αποκαλύψει την ηλικία της, το γεγονός ότι μεγαλώνει και πλέον μπορεί να λέει ό,τι έχει στο μυαλό της. «Δε λένε πολλοί άνθρωποι την αλήθεια. Έχουν μια σοβαροφάνεια… Πάνω από τα 50 έχεις κάθε δικαίωμα να λες ό,τι γουστάρεις, χωρίς να βρίζεις βέβαια. Να λέω την πραγματικότητα κι ό,τι με αφορά. Δεν κατάλαβα, θα ντραπώ να πω αυτό που μου ‘χει συμβεί; Όχι παιδιά αυτή είναι η ζωή μου και τη πω, και θα τη γράψω κιόλας κάποτε!» λέει με το ταμπεραμέντο που τη διακρίνει στο star.gr.

Με τον σύντροφο της ζωής της Γιάννη Μποσταντζόγλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πώς αισθάνεται που βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις των σειρών μετά από τόσα χρόνια; «Λέω Παναγία μου εγώ είμαι αυτή; Δεν τις κοιτάω, αν κι είναι ωραίες σειρές οι περισσότερες… Με επιλέξανε δεν επέλεξα για να πω την αλήθεια. Χαίρομαι που τις έκανα… ο εαυτός μου άλλαξε και εξωτερικά και εσωτερικά ειδικά» αναφέρει για τηλεοπτικές δουλειες όπως «Δυο Ξένοι», «Κωνσταντίνου & Ελένης» που βλέπουμε ακόμα στις οθόνες μας.

Την αγαπάει τη δουλειά για αυτό και δεν το βάζει κάτω. «Θα ‘θελα να γίνει κάτι στην τηλεόραση. Απευθύνθηκα σε ανθρώπους γιατί νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Έχω δύο μυθιστορήματα που προσφέρονται και τα ‘χω στο μυαλό μου να τα μεταφέρω στην τηλεόραση» λέει θέλοντας να κάνει και πάλι κάτι στη μικρή οθόνη.

Με την κόρη της Θαλασσινή που ασχολείται κι εκείνη με την υποκριτική /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείπει και η σχέση με την κόρη της, τη Θαλασσινή, που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; «Της είπα προχθές που είχε κοκκινήσει από τα νεύρα “παιδί μου εγώ αυτόν τον ρόλο της μάνας τον έχω πάρει πολύ σοβαρά, οπότε μέχρι να πεθάνω θα σου λέω αυτό που πρέπει να κάνεις”, είπα την κατάλληλη κουβέντα».

Με τον Μάνο Κωστή στην παράσταση «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση» 

Μετά από μία πετυχημένη πορεία στην Θεσσαλονίκη, η Δήμητρα φέρνει την παράσταση «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση» στο θέατρο «Olvio» στον Βοτανικό. Το εξαιρετικό αυτό θεατρικό έργο με τον Μάνο Κωστή στον ρόλο του Ίωνα Δραγούμη, είναι μία κάπως οικογενειακή υπόθεση, αφού το κείμενο είναι της αδερφής της Μαρίας Παπαδήμα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. «Μετά από μία πολύ έντονη Θεσσαλονίκη με πολύ καλά vibes, ήρθαμε σε αυτόν τον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο… είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μακάρι να βοηθούσε και το κράτος τέτοια ιστορικά θέματα. Εμείς δεν είχαμε καμία υποστήριξη αν κι απευθυνθήκαμε… Δηλαδή ο κύριος Τσίπρας το είπε στη Βουλή για την Πηνελόπη Δέλτα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Καλύτερα κιόλας» λέει η ηθοποιός. 

Παράλληλα με την παράσταση και τη ζεστή ανταπόκριση που έχει από το κοινό, συνεχίζει ακάθεκτη το συγγραφικό της έργο, ενώ η… σχέση της με την Πηνελόπη Δέλτα καλά κρατεί. αφού ετοιμάζει ένα καινούργιο θεατρικό project, αυτή τη φορά με τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Το νέο αυτό θεατρικό θα είναι σε κείμενο δικό της και της αδερφής Μαρίας Παπαδήμα. Θα είναι η ιστορία δύο διαφορετικών κόσμων, αυτού της Πηνελόπης Δέλτα και της Μαρίκας Κοτοπούλη που συγκρούονται όταν πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, σε μια άπαιχτη σελίδα της ιστορίας που θα ξεδιπλωθεί στη θεατρική σκηνή.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top