Τζένη Μελιτά: Η ανάρτησή της για "κόψιμο" της εκπομπής "Τι λέει;"

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Τη δική της κατάθεση ψυχής για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Alpha "Τι λέει;" έκανε η Τζένη Μελιτά μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν έκρυψε το πόσο στεναχωρέθηκε που έριξε αυλαία τα απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού της Κάντζας, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις με τους διαδικτυακούς φίλους της,

«Σκεφτόμουν αρκετά τι να γράψω. Μου πήρε λίγο παραπάνω από όσο νόμιζα, αλλά τα λόγια αυτά είναι από καρδιάς. Τα περισσότερα ταξίδια ξεκινούν με πολλά γέλια, αγκαλιές, μεγάλα όνειρα. Έτσι κι εμείς. Βγήκαμε στον αέρα στις 10 του Σεπτέμβρη. Με θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα τόσο ευτυχισμένη, που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Το ταξίδι μας διακόπηκε κάπως απότομα. Ρωτούσα τον εαυτό μου τι έπρεπε να κάνω, πως να φερθώ, πως να το διαχειριστώ καλύτερα. Είναι εκείνο το πρώτο σοκ, που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Πήρα τον Σπύρο και φύγαμε για Ναύπλιο. Μια εκδρομή, κάτι να ξεχαστώ. Απόψε που επέστρεψα, θέλω να πω τα εξής. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να χάνει τη δουλειά του. Φυσικά ούτε για μένα. Ξέρω ότι θα κλάψω αρκετά, θα μου λείψουν οι άνθρωποι, η γλυκιά ρουτίνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα πως κάθε τέλος σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Εύχομαι μόνο να μην την φοβηθώ, όσο δύσκολη κι αν φανεί. Πάμε για καινούργια ταξίδια, ακόμα πιο μαγικά; Ευχαριστώ Alpha, Ελένη, Γρήγορη, Δημήτρη, Νατάσσα, Κώστα, Γιώργο, Κεβόρκ, Γιάννη, Νανά, Οδυσσέα, Αντζελα, Γιάννη, Σίσσυ, Γεράσιμε, Γιώργο, Ελένη, Νίκο, Νάσσο, Δημήτρη, Πάνο, Ίνα, Αγγελική, Ελενα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σκεφτόμουν αρκετά τι να γράψω. Μου πήρε λίγο παραπάνω από όσο νόμιζα, αλλά τα λόγια αυτά είναι από καρδιάς. Τα περισσότερα ταξίδια ξεκινούν με πολλά γέλια, αγκαλιές, μεγάλα όνειρα. Έτσι κι εμείς. Βγήκαμε στον αέρα στις 10 του Σεπτέμβρη. Με θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα τόσο ευτυχισμένη, που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Το ταξίδι μας διακόπηκε κάπως απότομα. Ρωτούσα τον εαυτό μου τι έπρεπε να κάνω, πως να φερθώ, πως να το διαχειριστώ καλύτερα. Είναι εκείνο το πρώτο σοκ, που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Πήρα τον Σπύρο και φύγαμε για Ναύπλιο. Μια εκδρομή, κάτι να ξεχαστώ. Απόψε που επέστρεψα, θέλω να πω τα εξής. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να χάνει τη δουλειά του. Φυσικά ούτε για μένα. Ξέρω ότι θα κλάψω αρκετά, θα μου λείψουν οι άνθρωποι, η γλυκιά ρουτίνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα πως κάθε τέλος σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Εύχομαι μόνο να μην την φοβηθώ, όσο δύσκολη κι αν φανεί. Πάμε για καινούργια ταξίδια, ακόμα πιο μαγικά; Ευχαριστώ Alpha, Ελένη, Γρήγορη, Δημήτρη, Νατάσσα, Κώστα, Γιώργο, Κεβόρκ, Γιάννη, Νανά, Οδυσσέα, Αντζελα, Γιάννη, Σίσσυ, Γεράσιμε, Γιώργο, Ελένη, Νίκο, Νάσσο, Δημήτρη, Πάνο, Ίνα, Αγγελική, Ελενα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@melitajenny) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top