Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

Όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο

Με τεράστιες θεατρικές επιτυχίες στο βιογραφικό της τόσο ως πρωταγωνίστρια όσο και ως παραγωγός, η Μίμη Ντενίση έχει κάθε λόγο να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ εδώ και πολλά χρόνια. 

Όμως, καθώς φαίνεται στην καριέρα της ηθοποιού που βλέπουμε κάθε Κυριακή στην επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα, κυρίως στο ξεκίνημά της. 

Ποιος είπε για Σκορδά- Γεωργούλη: «Τα έχουν;»

Από πρόσφατη εμφάνισή της στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, ομολόγησε ότι κι εκείνη υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν πρωτομπήκε στο θέατρο.

Πέρασες δύσκολα όταν έκανες μόντελινγκ;
Άκουσα διάφορα. Πως έχω παραπάνω κιλά, πως έχω μεγάλο στήθος, αλλά με ξέρεις εμένα, δεν σηκώνω πολλά-πολλά. Ούτε τότε σήκωνα.

Δεν σου έκαναν bullying όπως σε άλλες;
Σου φαίνομαι να σηκώνω bullying; Δεν τόλμησαν. Κοίτα, στην επίθεση δεν είμαι καλή, αλλά στην άμυνα αριστεύω κι έτσι ήμουν πάντα. Μου γκρίνιαζαν για το πάντα μεγάλο στήθος μου κι έλεγα έτσι είναι οι κανονικές γυναίκες, δεν είναι αυτές που το έχουν πλάκα. Κι αντί να με πετάξουν έξω, έφτιαχναν ρούχα για κανονικές γυναίκες!

Bullying δεν δέχθηκες. Σεξουαλική παρενόχληση σου έγινε ποτέ;
Στο ξεκίνημά μου, όταν ήμουν νεαρή ηθοποιός, μου την έπεσαν άνθρωποι που είχαν εξουσία, αλλά, επειδή είδαν ότι δεν μασάω, κρατήθηκαν. Ήξερα να τις αποφεύγω τις κακοτοπιές γυρνώ σε αυτό που λέγαμε και πριν. Πάντοτε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top