Δημήτρης Παπανώτας-Αλέξανδρος Πετρίδης: 100.000 ευρώ για… διασυρμό!

Το εξώδικο και η δημόσια απάντηση του δημοσιογράφου

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Παπανώτα στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα έστειλε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλέξανδρος Πετρίδης, κατηγορώντας τον πανελίστα για προσβολή της προσωπικότητάς του, ενώ παράλληλα του ζητάει να επανορθώσει για «διασυρμό στα social media».

Τις ημέρες των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό ο Δημήτρης Παπανώτας χλεύασε τον παρουσιαστή και το ποστ του αναπαράχθηκε με αποτέλεσμα να τον χλευάσουν και άλλοι χρήστες. Τώρα ο Αλέξανδρος Πετρίδης ζητάει από τον δημοσιογράφο να επανορθώσει, αλλιώς θα διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 100.000!

Σοφία Μουτίδου: Αποχώρησε από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Έτσι το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Παπανώτας προσπάθησε να λύσει το θέμα μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στις 21 Ιανουαρίου δημοσίευσα εδώ μια φωτογραφία του κυρίου Αλέξανδρου Πετρίδη με την συμπαρουσιάστρια του, ντυμένους αρχαίους Έλληνες με τυπωμένη λεζάντα που καλούσε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία βρήκα σε δημοσιεύσεις στα σοσιαλ μίντια και την αναδημοσίευσα με το σχόλιο "μια εικόνα, χίλιες λέξεις". Ο κύριος Πετρίδης θεώρησε ότι προσβάλλεται από την συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που καθόλου δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ακόμα λέει ότι η φώτο με τη λεζάντα δεν είναι δικό του δημιούργημα όπως λανθασμένα κατάλαβα, αλλά μία φώτο στο στούντιο της εκπομπής τους την περίοδο της αποκριάς του 2018. Ζητώ συγνώμη για την παρανόηση και φυσικά κατέβασα ήδη από το πρωί σήμερα την συγκεκριμένη ανάρτηση όπως μου ζητήθηκε. Ευχαριστώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στις 21 Ιανουαρίου δημοσίευσα εδώ μια φωτογραφία του κυρίου Αλέξανδρου Πετρίδη με την συμπαρουσιάστρια του, ντυμένους αρχαίους Έλληνες με τυπωμένη λεζάντα που καλούσε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία βρήκα σε δημοσιεύσεις στα σοσιαλ μίντια και την αναδημοσίευσα με το σχόλιο " μια εικόνα, χίλιες λέξεις " Ο κύριος Πετρίδης θεώρησε ότι προσβάλλεται από την συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που καθόλου δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ακόμα λέει ότι η φώτο με τη λεζάντα δεν είναι δικό του δημιούργημα όπως λανθασμένα κατάλαβα, αλλά μία φώτο στο στούντιο της εκπομπής τους την περίοδο της αποκριάς του 2018. Ζητώ συγνώμη για την παρανόηση και φυσικά κατέβασα ήδη από το πρωί σήμερα την συγκεκριμένη ανάρτηση όπως μου ζητήθηκε. Ευχαριστώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top