Ιλένια Ουίλιαμς: O Δημήτρης Ουγγαρέζος της οργάνωσε πάρτι - έκπληξη!

Πώς πέρασε τα γενέθλιά της η παρουσιάστρια;

Το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε τα γενέθλιά του. Και δεν μπορούσε ο αγαπημένος της να μην οργανώσει ένα πάρτι - έκπληξη για την Ιλένια Ουίλιαμς.

Έχοντας στο πλευρό της την αδελφή της Μάρθα και πολλούς αγαπημένους φίλους η 29χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γιόρτασε τα γενέθλια της και δεν έκρυψε την συγκίνηση της.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, την Κυριακή θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν δίπλα της και της ευχήθηκαν ανεβάζοντας φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της τούρτας της.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη έκπληξη. Ήσασταν όλοι εκεί... Όλοι όσοι αγαπώ και είχα την επιθυμία να είναι στα γενέθλια μου! 29... 29 χρόνια που κατάλαβα πως το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι οι σχέσεις... οι ανθρώπινες σχέσεις.. Και για να ήσασταν όλοι εσείς εκεί, μάλλον κάτι έχω κάνει καλά ή για την ακρίβεια, μάλλον κάτι έχουμε κάνει μαζί καλά!! @d_ougarezos για ακόμα μια χρόνια σε ευχαριστώ που τα οργάνωσες όλα τόσο τέλεια και για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν κατάλαβα τίποτα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη έκπληξη. Ήσασταν όλοι εκεί... Όλοι όσοι αγαπώ και είχα την επιθυμία να είναι στα γενέθλια μου! 29... 29 χρόνια που κατάλαβα πως το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι οι σχέσεις... οι ανθρώπινες σχέσεις.. Και για να ήσασταν όλοι εσείς εκεί, μάλλον κάτι έχω κάνει καλά ή για την ακρίβεια, μάλλον κάτι έχουμε κάνει μαζί καλά!! @d_ougarezos για ακόμα μια χρόνια σε ευχαριστώ που τα οργάνωσες όλα τόσο τέλεια και για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν κατάλαβα τίποτα. @elenou87 @tkleopas @lina_alexiou @kalliogee @marthawilliams @alkistis_vap @samoilisspiros @s.avgoustis @charamoglis_s @christiannadanezi , Ιωάννα μου, Σόλωνα μου, Αετε μου, σας αγαπώ τόσο πολύ! Εσείς που λείπατε γιατί είχατε υποχρεώσεις ξέρω πως ήσασταν εκεί @marinafanouraki @ekarvoni @voulgaraki_el @katrina_tsantali σε ευχαριστώ που δεν έλειπε ΚΑΝΕΝΑΣ @freshpatisserie η πιο όμορφη τούρτα που έχω σβήσει ποτέ μου! @themargihotel ευχαριστώ για το υπέροχο τραπέζι και την διαμονή. Κάτι τελευταίο!!! Ετοιμαστείτε γιατί του χρόνου έρχονται τα πρώτα - ΑΝΤΑ!! Υπόσχομαι παρταρα!! • ευχαριστώ για τα μηνύματα, και για την αγάπη, θα απαντήσω σε ΟΛΟΥΣ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top