«Τώρα έρχεται το παιδί!»: Τι εννοεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Παντρεύεται με τη Μαρία Καλαβρία;

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού ζει τον έρωτά του με τη Μαρία Καλαβρία.

Η σχέση τους που μετρά ένα χρόνο φαίνεται ότι πάει από το καλό στο καλύτερο και όπως είναι φυσικό πολλοί αναρωτιούνται αν θα τους δούμε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στον Γρηγόρη Μπάκα είπε αρχικά χαριτολογώντας: «Τώρα έρχεται το παιδί!» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είσαι ερωτευμένος δεν το ορίζεις. Δεν είναι ωραίο να βάζεις ταμπέλες και να πεις τώρα θα κάνω το επόμενο βήμα. Αυτό πάει όσο εσύ το πας. Θεωρώ πως αν βάλεις ταμπέλα σε κάτι είναι σαν να του βάζει και ημερομηνία λήξης. Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης και η Μαρία από την άλλη πλευρά είναι μια γυναίκα που το έχει ζήσει, το έχει περάσει και ίσως εγώ να μην είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα είναι τα συναισθήματα που σου βγάζει ο άλλος και πόσο καλά περνάς. Είμαι ήρεμος, ευτυχισμένος και περνάω τέλεια».

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Μπάκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top