Γιώργος Λάνθιμος-Αριάν Λαμπέντ: Το love story τους!

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Γιώργος Λάνθιμος γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του το 2010!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης, το 2004 γνώρισε την Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία στην πορεία έγινε η παραγωγός του στις πρώτες ταινίες του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το ίδιο έτος, μαζί με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Έξι χρόνια μετά, η Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη του πρότεινε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην ταινία «Άτενμπεργκ» . Εκείνος δέχτηκε και συμπρωταγωνίστρια του ήταν η Αριάν Λαμπέντ, η οποία έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Η Αριάν, είναι γεννημένη στην Ελλάδα με καταγωγή από τη Γαλλία και μεγαλωμένη στη Γερμανία, ο Λάνθιμος έχει πει για τη σύζυγο του: «Είναι για μένα ένας νομάς».

Το 2013 παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε στενό κύκλο και σε συνέντευξη του ο Γιώργος Λάνθιμος στην «Washington Post» κλήθηκε να απαντήσει για τη ζωή τους με την Αριάν, που κινούνται στους ίδιους επαγγελματικούς χώρους και αν καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους: 

«Δουλεύουμε σε διαφορετικές χώρες, διαφορετικά μέρη και μετά περνάμε χρόνο μαζί. Είναι εύκολο με αυτόν τον τρόπο ζωής να κρατάς το ανεξάρτητο πνεύμα σου και ταυτόχρονα να βρίσκει δύναμη με το να είσαι μαζί με κάποιον».

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

(AP Photo/Domenico Stinellis)

(Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top