Είναι επίσημο! Αρραβωνιάστηκαν Λασκαράκη-Σουλτάτος

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αρραβωνιάστηκαν και δεν το κρύβουν!

Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και φόρεσαν βέρα στο αριστερό, μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίστηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Η μητέρα του Αγίου" στο Αγγέλων Βήμα και η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day:

«Δεν αισθάνομαι άβολα όταν συναντάω κάμερες και είμαι με τον καλό μου».

«Συγκατοίκηση, γάμος, ίσως ακόμα ένα παιδάκι… Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει καλά, ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι», πρόσθεσε μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένας πολύ γνωστός και επιτυχημένος σεφ στον χώρο της γαστρονομίας. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. 

Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Η Βάσω Λασκαράκη μετά το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ηθοποιός μαζί με τον πρώην άνδρα της, έχουν αποκτήσει την 5χρονη Εύα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top