Μεγάλες στιγμές! Δείτε την on camera συμφιλίωση Ντενίση-Λαζόπουλου

Όσα είπαν για την... ιστορική συνάντηση

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης η παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη, σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και η… Μιμή Ντενίση!

Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη στις κάμερες, αφού όπως δήλωσε: «Η Κατερίνα Γερονικολού κατάφερε να με συγκινήσει. Αισθάνομαι την Κατερίνα σαν να είναι μέλος της οικογένειάς μου. Ξεκίνησε πολύ μικρή στο πλάι μου και είμαι πάρα πολύ περήφανη που τη βλέπω και χάρηκα για την Κατερίνα που έκανε κάτι δικό της, έπαιξε τον ρόλο και όχι την Αλίκη…θα κλαίμε μπροστά στην κάμερα και οι δυο!» με την πρωταγωνίστρια της παράστασης να της δίνει ένα φιλί.

Όμως, η μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή όπου η Μιμή Ντενίση, μετά από δεκαετίες κόντρας, πόζαρε στις τηλεοπτικές κάμερες με τον Λάκη Λαζόπουλο. Μάλιστα, οι… άσπονδοι εχθροί αντάλλαξαν και φιλιά. Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στις κάμερες: «Ήταν πολύ ευγενικό… Τίμησε την παράσταση και εγώ έπρεπε να ανταποδώσω την κίνησή της. Άλλο πράγμα η σάτιρα!». 

Στη συνέχεια, ο γνωστός για το χιούμορ του ηθοποιός και δημιουργός δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας. sunshineionianresortIt’s Never too late ??!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top