Με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα Αλούπη

Δείχνει την κοιλίτσα της στο Instagram

μπικίνι εγκυμοσύνη Χριστίνα Αλούπη

Διανύει την 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον δεύτερο καρό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη που δείχνει να έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και απόλαυσε και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη.

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δυο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε φορώντας το μπικίνι της σε μια από τις παραλίες του νησιού.

«Όλοι λένε ότι η Σαντορίνη δεν έχει ωραίες παραλίες, εγώ όμως λατρεύω τις μαύρες της παραλίες, έχουν κάτι το μαγικό. Υ.Σ. Αν δεν ήμουν έγκυος, όλοι θα νόμιζαν ότι έκανα πλαστική», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ πρόσθεσε κάνοντας χιούμορ πως, αν δεν ήταν έγκυος όλοι θα νόμιζαν ότι έκανε πλαστική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Santorini I miss you! Everyone says Santorini doesn’t have nice beaches, but I LOVE her magical black volcanic beaches Όλοι λένε ότι η Σαντορίνη δεν έχει ωραίες παραλίες, εγώ όμως λατρεύω τις μαύρες της παραλίες, έχουν κάτι το μαγικό.Σ. Αν δεν ήμουν έγκυος, όλοι θα νόμιζαν ότι έκανα πλαστική στήθους #tb #tbt #throwback #santorini #black #beach #summer2018 #summer #vacation #babymoon #greece #happy #happymama #pregnant #18weeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ChristinaAloupi (@aloupichristina) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top