Τα 'γαλαζοαίματα' γενέθλια της Mέγκαν

Κλείνει τα 37

Κουμπάρος στο γάμο του φίλου του Τσάρλι σήμερα ο Χάρι και η χαρά είναι διπλή, διότι παράλληλα είναι τα 37α γενέθλια της Μέγκαν, που εμφανίστηκε με τετράχρωμο πλισέ φόρεμα. 

Είναι τα πρώτα της 'γαλαζοαίματα' γενέθλια. Βάσει πρωτοκόλλου τα γενέθλια των μελών της βασιλικής οικογένειας είναι προσωπική υπόθεση, με εξαίρεση τη βασίλισσα.

Απίστευτη σύμπτωση: η Μέγκαν έχει γεννηθεί 4 Αυγούστου, την ίδια μέρα με την μητέρα της Ελισσάβετ που δε ζει πια. Είναι Λέων και ταιριάζει με τον Παρθένο, Χάρι -όπως λένε αυτοί που μελέτησαν τους αστρολογικούς χάρτες-.

 

Μεγκαν Μαρκλ 1

Μεγκαν Μαρκλ 2

 

Μεγκαν Μαρκλ 3

Ο Χάρι ανησυχεί με την υστερία γύρω από τη Μέγκαν. Έτσι, θα μείνουν μακριά από δημόσιες εμφανίσεις ως τον Σεπτέμβρη, στο εξοχικό τους και στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, με τη βασίλισσα. Ίσως βάλουν μπρος για ένα παιδάκι.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η Μέγκαν τρώει τηγανητές πατάτες, κάνει απολογισμό της ζωής της και διατυπώνει μια ευχή: αυτή είναι συμβουλή από τη μαμά της. Με τον μπαμπά της πάλι, έχει να μιλήσει 2 μήνες. Εκείνος της έγραψε απλώς ένα 'χρόνια πολλά'.

meghan harry

Εκείνη δεν του είπε καν να τα εκατοστίσει στα γενέθλιά του, όπως υποστηρίζει πικρόχολα η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top