Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Η βάπτιση του γιου τους στο Παρίσι!

Ο Αλιάγας junior πήρε το όνομα του παππού του που έχει "φύγει'' από τη ζωή

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου βάπτιση γιος Ανδρέας Παρίσι

O Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου βάπτισαν τον 1.5 έτους γιο τους, στο πανέμορφο και σικ 16ο Διαμέρισμα του Παρισιού.


Η τελετή έγινε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, παρουσία καλών φίλων και σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και με πανέμορφη, λιτή διακόσμηση.

Όσο για τον μικρό Ανδρέα Αλιάγα, μπορεί να μην βαπτίστηκε τους έξι πρώτους μήνες  όπως συνηθίζεται, αλλά αυτό ήταν κάτι που επέβαλε η απώλεια του παππού της οικογένειας.

Τώρα η χαρά διαδέχεται  το πένθος και ένας άλλος Αλιάγας παίρνει τη σκυτάλη στην καρδιά του Παρισιού, αλλά με την Ελλάδα να είναι πάντα η πυξίδα.


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο ευτυχισμένος μπαμπάς φορούσε ένα πολύ κομψό μπλε κοστούμι , μπλε γραβάτα και λευκό πουκάμισο, συνοδευόμενος από την πάντοτε κομψή σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου, με την οποία συνδέεται χρόνια και μαζί έχουν ήδη άλλο ένα παιδάκι, την τεσσεράμισι ετών Αγάθη.

«Είμαι περήφανος που πήρε το όνομα του πατέρα μου Ανδρέα δίνοντας συνέχεια στην οικογενειακή ιστορία», δηλώνει ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής στο περιοδικό Gala, τονίζοντας τον συμβολικό κύκλο της ζωής, τη χαρά που διαδέχεται τη θλίψη.
Νονά ήταν η μικρή αδερφή της Τίνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top