Ιωάννα Μπούκη: Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση!

Κάνει τα πρώτα της βήματα στον τηλεοπτικό «στίβο»

Τα πρώτα της βήματα στον τηλεοπτικό «στίβο» κάνει η Ιωάννα Μπούκη! Η όμορφη make up artist ανάλαβε ρόλο παρουσιάστριας σε trailer τηλεοπτικής εκπομπής και απ΄ότι φαίνεται το΄χει...

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, η Ιωάννα ήταν άνετη με τον φακό και κατάφερε να κρύψει το άγχος του πρωτάρη. Άλλωστε είχε καλό δάσκαλο στο πλευρό της. Ο σύζυγός της, Αντώνης Σρόιτερ, της έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για την πρώτη της εμφάνιση μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό. 

Η Ιωάννα Μπούκη παρουσίασε το trailer της εκπομπής «SOCIA-L-ISTAS». Πρόκειται για μία τηλεοπτική πρόταση για ένα reaality, το οποίο θα διαδραματίζεται σε πλατό με social media περιβάλλον. Το παιχνίδι θα αναδεικνύει τα πιο επιτυχημένα και πρωτότυπα προφίλ σε facebook, Instagram και Twitter από ανώνυμους χρήστες και μικρές επιχειρήσεις.

Οι προσκεκλημένοι θα είναι καθημερινοί άνθρωποι που παρουσιάζουν τα προφίλ τους, εξηγούν το στήσιμο της σελίδας τους και διηγούνται τις μικρές ιστορίες που κρύβουν οι αναρτήσεις τους.

Στην εκπομπή θα φιλοξενούνται και επιλεγμένοι bloggers ή youtubers, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Η πρωτότυπη αυτή ιδεά ανήκει στην Vatos Locos, την πρώτη εταιρία τηλεοπτικών concept, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top