Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Τι είπε για την κατάσταση της υγεία του η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Μια αδιαθεσία τον έκανε να επισκεφθεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος την Τρίτη είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο γνωστός ποινικολόγος αισθάνθηκε δυσφορία και ζήτησε από την κόρη του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα, η κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιβεβαιώνοντας πως όλα είναι καλά. «Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram τηw η κόρη της Ζωής Λάσκαρη ανέβασε μια φωτογραφία που είναι με την μητέρα και τον πατέρα της. 

«Ήμασταν 3… γίναμε 2… οικογένεια τι σπουδαίο πράγμα… είμαστε τοσο περαστικοί… τόσο ανούσια όλα… εκτός από την αγάπη και την πίστη και το νοιάξιμο… όλα αλλάζουν είναι αναγκαίο κάθε αλλαγη και πόνος, αλλά μέσα από τον πόνο μαθαίνεις προχωράς… ποτέ δεν είμαστε μόνοι όταν έχουμε πίστη και αγάπη μέσα μας. Η Παναγιά μαζί μας πάντα. Μην κρίνεις ποτέ… μην κατηγορείς ποτέ… ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή», ήταν η λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Είμασταν 3...γίναμε 2.....οικογένεια τι σπουδαίο πράγμα..είμαστε τοσο περαστικοί..τόσο ανούσια ολα..εκτος απο την αγάπη κ την πίστηκ το νοιάξιμο..ολα αλλάζουν είναι αναγκαίοκάθε αλλαγη κ πόνοςαλλα μέσα απο τον πόνο μαθαίνεις προχωράς..ποτέ δεν είμαστε μόνοιοταν εχουμε πίστη κ αγάπη μεσα μαςΗ Παναγιά μαζι μας πάνταΜην κρίνεις ποτε...μην κατηγορείς ποτε...ποτε δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

Ερωτηματικά προκάλεσε σε πολλούς η απουσία της Νατάσας Καλογρίδη από το πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top