Λυκουρέζος στην Καινούργιου: Προσοχή σε όσα λέτε για την Καλογρίδη στην εκπομπή σου

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο «Φτιάξε καφέ να στα πω»

Λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης της Τίνας Σακελλάριου, η οποία σχολίασε τη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αποκαλύψεις στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», το πρωί της Πέμπτης.

«Καταλαβαίνουμε για ακόμα μια φορά πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι πολύ προστατευτικός με την Νατάσα Καλογρίδη. Είναι μια σχέση με βάση για να κρατήσει τέτοια στάση.», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα on air με την παρουσιάστρια του Epsilon να κάνει αναφορά στην προσωπική επικοινωνία που είχε με τον γνωστό ποινικολόγο.

«Θέλω να πω κάτι και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά, δεν το έχω ξαναπεί. Εμένα με είχε πάρει ο κύριος Λυκουρέζος ένα τηλέφωνο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Είχε ειπωθεί κάτι εδώ στην εκπομπή, όχι με κακή διάθεση από εμάς και με είχε παρακαλέσει επειδή έχουμε πραγματικά καλή σχέση και τον εκτιμώ, «σας παρακαλώ πολύ μπορείτε για εμένα να λέτε ό,τι θέλετε, δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε για τη Νατάσα». Εμένα αυτό μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση. Δηλαδή ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top