Ποιος είναι ο οίκος Ralph & Russo που επέλεξε η Meghan Markle για το πανάκριβο νυφικό της

Οι celebrities που έχουν φορέσει δημιουργίες του

Το μυστήριο αποκαλύφθηκε! Το νυφικό που θα φορέσει στις 19 Μάϊου η  Meghan Markle θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo!

Θα είναι ραμμένο στο χέρι με πολλές χάντρες και θα κοστίζει… 100.000 λίρες, δηλαδή περίπου 113. 000 ευρώ. Όσο για το ποιος θα πληρώσει τη… νύφη; Φυσικά, η οικογένεια του γαμπρού, του βρετανού πρίγκιπα Harry!

Για πολλούς, η επιλογή του συγκεκριμένου οίκου από την Meghan Markle δεν ήταν έκπληξη! Η 36χρονη ηθοποιός είχε φορέσει ξανά δημιουργία του για τα πορτρέτα του αρραβώνα της με τον 33χρονο γαλαζοαίματο.

(Το πορτρέτο από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle)

Όπως θυμάστε, η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε επιλέξει μια μαύρη τουαλέτα με διαφάνεια και χρυσές λεπτομέρειες.

Ποιοι είναι οι σχεδιαστές Ralph & Russo

H Τamara Ralpha και ο Michael Russo από την Αυστραλία γνωρίστηκαν το 2006 στο Λονδίνο και… ερωτεύτηκαν!

(Οι Ralph & Russo)

To 2007 ίδρυσαν την εταιρία τους με μόλις λίγες εκατοντάδες λίρες και μία ραπτομηχανή. Πλέον οι Ralph & Russo φτιάχνουν δημιουργίες για τους 1.000 πλούσιους και με μεγάλη επιρροή πελάτες που έχουν στη λίστα τους.

Το ζευγάρι που είναι μαζί στη δουλειά αλλά και στη ζωή, εδρεύει στο Λονδίνο. Το 2012 ο οίκος τους έγινε πασίγνωστος όταν η Angelina Jolie φόρεσε δημιουργία τους για μια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. 

 

(H Angelina Jolie με δημιουργία  Ralph & Russo στο κόκκινο χαλί)

Ένα χρόνο αργότερα, το 2013 η Beyonce επέλεξε τους Ralph & Russo για να φτιάξει όλα τα outfits της για την παγκόσμια περιοδεία της. Ανάμεσα στις stars που έχουν φορέσει δημιουργίες του γνωστού Οίκου είναι επίσης η Rita Ora, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio και άλλες. 

 

 

2017 has been full of #randrstars! Who do you think wore Ralph & Russo best? @kendalljenner @camilacoelho @alessandraambrosio #ralphandrusso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph & Russo (@ralphandrusso) στις

(Οι Kendall Jenner, Camila Coelho, Alessandra Ambrosio με δημιουργίες Ralph & Russo στο κόκκινο χαλί)

Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά ο εν λόγω οίκος ήταν ο μόνος από τη βιομηχανία της μόδας που «φιγούραρε» στη λίστα του περιοδικού Fortune με τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, ενώ επιλέχθηκε από το ChambreSyndicale de la Haute Couture για να παρουσιάσει την κολεξιόν στο Παρίσι.

Οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο κοντρόλ των επιχειρήσεών τους, παρά την τεράστια επιτυχία και τις 400 exclusiveboutiques που φέρουν την υπογραφή τους σε πόλεις της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ BRIDAL ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

 

Πηγή βίντεο: AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top