Διάσημη ηθοποιός θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Σε  πελάγη ευτυχίας πλέουν η Claire Danes και ο σύζυγός της, Hugh Dancy, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Homeland σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε  αποκάλυψε πως διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της,  χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

«Αυτό θα το κρατήσω για τον εαυτό μου» τόνισε.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, η οποία είναι έχει παίξει ακόμη στις ταινίες «Romeo + Juliet» και «Stardust» αλλά και στη δραματική σειρά «My So – Called Life» παντρεύτηκε με τον Βρετανό συνάδελφό της Hugh Dancy το 2009.

Τρία χρόνια αργότερα (το 2012) ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Cyrus και σε λίγους μήνες θα μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους.

 

Το τέλος του Homeland

Το 2016 είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε το Homeland να ολοκληρώνεται  την  όγδοη σεζόν.  

Αυτή η φήμη επιβεβαιώνεται δυο χρόνια μετά, αφού Claire Danes εκτός από τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της επιβεβαίωσε τη φήμη για το τέλος του διάσημου τηλεοπτικού προγράμματος.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι αισθάνεται περίεργα που η σειρά ολοκληρώνεται και πρόσθεσε ότι ο ρόλος της Carrie Mathison εξελίσσεται συνεχώς.

Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες του ιστότοπου Deadline, η εγκυμοσύνη δε θα επηρεάσει την παραγωγή και το σενάριο της σειράς.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πληροφορήσουμε τους λάτρεις του Homeland ότι τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά και η 7η σεζόν που προβάλλεται τώρα θα ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top