Κατερίνα Παπουτσάκη: Ξετρελαμένη με τον γιο της! Η ερώτηση που της έκανε και την άφησε άφωνη

Ο μικρός Μαξ είναι μόλις 4.5 ετών

Κατερίνα Παπουτσάκη: Άσος στα μαθηματικά ο γιος της

Στο περιοδικό «People» μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη για όλους και για όλα.  Όπως είναι φυσικό, αναφέρθηκε στον γιο της, Μάξιμο αλλά και στα κατορθώματά του.

Μπορεί να είναι μόλις 4.5 ετών, αλλά αποδεικνύεται άσος στα μαθηματικά και πολλές φορές την ακολουθεί με χαρά στις πρόβες κάποιες φορές.

Αποκοίμισες με παραμύθι τον Μαξ;

Του διάβασα τη Δόνα Τερηδόνα του Ευγένιου Τριβιζά. Βέβαια μας πήρε λίγο παραπάνω, γιατί είναι μεγάλο το βιβλίο.

Α, πρέπει να το ακούσει όλο;

Ε, ναι, δεν γίνεται να κοιμηθεί αν δεν το τελειώσει. Διαλέξαμε μεγάλο βιβλίο γιατί είχα να τον δω πολλές ώρες σήμερα, οπότε κλέψαμε λίγο παραπάνω χρόνο από τον ύπνο του.

Ποια είναι τα τελευταία κατορθώματα του μικρού Μαξ;

Είναι 4,5 τώρα και έχει ξεκινήσει να διαβάζει. Επίσης, κάνει πολλαπλασιασμούς, προσθέσεις, αφαιρέσεις… Τώρα έχει ενθουσιαστεί με τις μετατροπές. Με ρώτησε πόσους πόντους έχει το ένα μέτρο και από εκείνη τη στιγμή κάνει συνεχώς υπολογισμούς. «Διακόσια μέτρα είναι δύο χιλιάδες πόντοι» μου είπε χθες. Ω, ναι, μου το είπε κι αυτό!

Μαθηματικό μυαλό…

Αυτή είναι η φάση του τώρα…

Δεν πήρε κάτι από σένα;

Κάπου εδώ εξαντλούνται και οι γνώσεις μου, δεν έχω κάτι επιπλέον να προσφέρω. Μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, να μιλήσω για τα συναισθήματα, τέτοια πράγματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top