Η Ρούλα κουμπάρα στον γάμο του νικητή του Big Brother

Η Κορομηλά θα παντρέψει τον Γιάννη Φουκάκη στην Κρήτη!

Η Ρούλα κουμπάρα στον γάμο του νικητή του Big Brother

Το Σεπτέμβριο ετοιμάζεται να παντρευτεί ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης, αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι θα έχει ως κουμπάρα την... Ρούλα Κορομηλά. Ο νικητής του περσινού ριάλιτι ετοιμάζεται να ανέβει σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδίας του Φωτεινή, καθώς κράτησε τον λόγο του. Την πρόταση γάμου την είχε άλλωστε κάνει live και μάλιστα πρότεινε από τότε στην Ρουλά Κορόμηλα να γίνει κουμπάρα.

«Θέλω να κατέχουν οι δικοί τη�� ένα πράγμα. Αρκετό καιρό επέρασα χωριά της . Να με περιμένουν έξω και η πρώτη μου δουλειά είναι να παω να τους την πάρω», έλεγε τότε ο Φουκάκης. Και τόπε λοιπόν και το... κάνει. Η αγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα της Κρήτης. Το μυστήριο θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο στο χωριό του Φουκακη, την Αγ. Βάρβαρα.

Το έπαθλο των 170.000 ευρώ έπιασε τόπο, με τα χρήματα αυτά έφτιαξαν το σπίτι , οπού θα μείνει μετά τον γάμο του το νιόπαντρο ζευγάρι. «Τα χρήματα τα πήρα και τα έκανα μια επένδυση και έφτιαξα το σπίτι μου. Ταχτοποίησα και κάποιες δουλείες που είχα. Ακούστηκε πως δεν μου είχαν δώσει τα λεφτά χωρίς να έχω πει εγώ πράμα, όλα όμως καλά», δηλώνει ο Γιάννης Φουκάκης στο Star προετοιμαζόμενος να ντυθεί γαμπρός.

Θυμάστε το γλέντι που είχε στηθεί στο χωριό του όταν βγήκε νικητής; Φανταστείτε τι θα έχει να γίνει τώρα στο γάμο του…..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top