Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Επειδή δεν έχω παιδιά, θεωρώ ότι...»

Ποια ήταν η σχέση του με τα κορίτσια μέχρι τα 18;

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως την επόμενη χρονιά πρόκειται να πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Ματίλντα, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα υποδυθεί τη διευθύντρια του σχολείου που μισεί τα παιδάκια.

«Αυτός ο ρόλος συμβολίζει την αδικία απέναντι στα παιδάκια. Πιστεύω πως μέσα από αυτόν τον ρόλο θα περάσουν μηνύματα και οι γονείς θα γίνουν καλύτεροι», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Επειδή δεν έχω παιδιά, θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι δικά μου, τα λατρεύω. Νομίζω ότι η ζωή με παιδιά είναι καλύτερη, αλλά για κάποιους γονείς μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Με το επάγγελμα που κάνω παραμένω παιδί. Ό,τι πιο συγκινητικό ζω είναι όταν με αγκαλιάζουν οι μικροί θεατές, αυτό είναι κάτι που με γεμίζει».

Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Γύρω στα 18 ανακάλυψα την κλίση μου στο θέατρο, οι σχολικές παραστάσεις ήταν παταγώδεις αποτυχίες. Στις σχολικές παραστάσεις ντρεπόμουν και η μητέρα μου μου έδινε «ματάκια» για να μη με ματιάζουν».

«Όσο για τις αποδόσεις του στο σχολείο και τη σχέση του με τα κορίτσια ανέφερε: «Ήμουν κάκιστος μαθητής, όχι μόνο κάτω  από τη βάση, κάτω από παντού.Μόνο τεμπελιά. Δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια μέχρι τα 18. Ήμουν σαν αόρατος για εκείνες και απορούσα που οι φίλοι μου είχαν κορίτσια»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top