Η «Χρυσή Σφαίρα» της Alison Brie πάει στον... Βασίλη Ζούλια: «Όλο αυτό είναι beyond a dream»

Τι δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί στο star.gr

Ηθοποιός του Hollywood φόρεσε φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή και βγήκε η πιο καλοντυμένη στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών. Το star.gr μιλάει με τον «νικητή»

Φλας, λάμψη, ομορφιά, γοητεία, διασημότητες, κομψότητα. Στις λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε κάθε άλλη χρονιά για να περιγράψουμε όσα έγιναν στο πιο σημαντικό κόκκινο χαλί του Hollywood, στις Χρυσές Σφαίρες, το 2018 προστίθενται ακόμα δύο: Βασίλης Ζούλιας.

Ο Έλληνας σχεδιαστής «περπάτησε» στη λαμπερή τελετή κι έκανε κοινό και κριτικούς να μείνουν καρφωμένοι «πάνω του», έκανε τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κι έντυπα μέσα να μιλάνε για εκείνον, έκανε την Ελλάδα τον πιο ξεχωριστό «οίκο μόδας». Κι απέδειξε ότι το ταλέντο είναι κάτι που - αργά ή γρήγορα – αναγνωρίζεται: εν προκειμένω, πάνω στο κορμί της Alison Brie, που φόρεσε τη δημιουργία του, και σήμερα το όνομά της (και του) φιγουράρει στην πεντάδα των πιο καλοντυμένων του US Weekly.

Το μεταξωτό σύνολο by Vassilis Zoulias, που φόρεσε η πρωταγωνίστρια των Glow και Mad Men έπιασε… κορυφή, ανάμεσα στις καλύτερες εμφανίσεις – και οίκους - που έδωσαν το δικό τους «παρών», κατακτώντας την πρώτη θέση.

«Όλο αυτό είναι beyond a dream», δηλώνει ο σχεδιαστής στο star.gr και μπορεί κανείς να «ακούσει» το διάπλατο χαμόγελό του στη φωνή του. «Ήταν κάτι που οραματιζόμουν χρόνια. Αλλά καμιά φορά πρέπει να αφήνεσαι, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά μετά να αφήνεις τα πράγματα. Ήταν όνειρό μου να φτάσω σε ένα τέτοιο κόκκινο χαλί. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αλλά το σπουδαίο είναι ότι είναι μια νίκη για την ελληνική μόδα», προσθέτει.

Το «απίστευτο» του πράγματος αποτυπώνεται, άλλωστε, τις τελευταίες ώρες και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, από όπου η είδηση πως η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α᾽ Γυναικείου ρόλου κάνει τον γύρο του κόσμου «μαζί του» έγινε viral.

 

 

Am I dreaming or what??1st out of a short list of 5!Thank you @alisonbrie @cristinaehrlich so happy and grateful!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

«Αυτό είναι καταπληκτικό, γιατί το να βρεθείς στην πρώτη θέση, στην τόσο σφιχτή λίστα των πέντε, είναι φανταστικό για κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά. Μου έχει δώσει μεγάλη χαρά, γιατί είναι τεράστιο το να είσαι στην πεντάδα, αλλά να είσαι και στο νούμερο ένα είναι… ακόμα καλύτερο», συνεχίζει και μας αποκαλύπτει ότι πρόσφατα είχε ακόμα μια «παρουσία» στην Αμερική, καθώς «φόρεσε και η Laura Dern φόρεμά μου, σε πρεμιέρα στο Los Angeles, στην ταινία ‘Downsizing’, πριν από 10 ημέρες. Αλλά σε κάτι τόσο μεγάλο ήταν η πρώτη φορά. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν, σχεδίαζα τα ρούχα για να "περπατήσουν" στο κόκκινο χαλί και τελικά φαίνεται ότι είναι καλό να οραματίζεσαι! Είναι αυτό που λένε "το σύμπαν συνωμότησε"».

Η Laura Dern με τη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια

Αλλά αυτή η… συνωμοσία είχε ξεκινήσει εβδομάδες πριν. «Τα ρούχα μου τα πήγα στο στούντιο της Inez Vinood, εκεί μπήκε η στυλίστρια Christina Ehrlich, που είναι στυλίστρια προσωπικοτήτων στο Hollywood και ηθοποιών, είδε τα ρούχα μου απλωμένα μαζί με τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, γιατί κάποιος τα είχε βγάλει από τις προστατευτικές τους θήκες για να μην τσαλακωθούν. Της άρεσαν πάρα πολύ, μας κάλεσε να μας γνωρίσει και τους δύο και ζήτησε να δανειστεί αν μπορεί τα ρούχα. Φυσικά και είπαμε ναι και τελικά πήρα ειδοποίηση στο Instagram, μια μέρα πριν τα Golden Globes, μια φωτογραφία ‘ακέφαλη’ της Brie για να με ρωτήσουν αν έχουν φορεθεί τα ρούχα αυτά σε κόκκινο χαλί στον κόσμο ή την Ελλάδα. Ήθελε να της επιβεβαιώσω ότι δεν έχει γίνει. Αλλά μέχρι να φορεθεί, είχα μια αγωνία. Και τελικά έγινε και χοροπήδησα σαν παιδί από χαρά!», απαντά. Αν δεν είναι αυτό απόδειξη ότι ακόμα και με μια μαύρη δημιουργία και ιδιαιτέρως λιτές γραμμές, που όμως «ξεχειλίζει» από έμπνευση, θηλυκότητα και μεράκι, μπορείς να πετύχεις ΤΟ όνειρο, τότε τι είναι;

Κι η τύχη δεν σταματά να του χαμογελά! «Μου έχουν ζητήσει ρούχα, έχω στείλει. Αυτό είναι και θέμα timing, θέμα τύχης. Αλλά το ότι έχω φτάσει εκεί και ξαφνικά ο πλανήτης ενδιαφέρεται για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάποιον που κάνει τη δουλειά που κάνω. Σήμερα έλαβα κι ένα μήνυμα στο Instagram από την Gigi Hadid, η οποία μου ζήτησε τρία ρούχα που θέλει να βάλει κι αυτό για έναν δημιουργό είναι μεγάλη ικανοποίηση», εξηγεί.

Το δικό της credit κι «ευχαριστώ» του έδωσε και η ίδια η – κατά τ’ άλλα - μικροκαμωμένη Αμερικανίδα σταρ, που φάνηκε «τεράστια» μέσα στο σύνολο που έφερε την υπογραφή του.

«Μου έστειλε ένα email χτες βράδυ να με ευχαριστήσει, γιατί την έκανα να νιώθει σαν πριγκίπισσα. Είναι αναγνώριση. Και ζώντας σε αυτή την χώρα, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και τη νοοτροπία που έχουμε, το δυναμικό καταναλωτικό κοινό των γυναικών συνηθίζει να ψωνίζει ξένα brands. Ίσως μετά από αυτό που συνέβη, να αλλάξει αυτό, όχι μόνο για μένα. Ας αλλάξει για όλους! Ας αρχίσουν οι γυναίκες να αγοράζουν ελληνικά brands. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Μέσα στην απλότητά του είχε μια δυναμική το φόρεμα, γι' αυτό και ξεχώρισε», λέει ο ίδιος περιγράφοντας το στράπλες, μαύρο φόρεμα με παντελόνι, που είχε κάτι από ανδρόγυνο style, κάτι από τουαλέτα και κάτι από tuxedo.

Όσο για το πώς του φάνηκε η συνολική εικόνα της Brie; «Με εκφράζει απόλυτα. Θα ήθελα, βέβαια, τα κοσμήματα να είναι του Περικλή Κονδυλάτου, που συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια στα shows, αλλά ήταν μια χαρά και τα Bulgari!».

Ζώντας πλέον «the day after», «υπάρχει ένα shock wave από ενδιαφέρον του πλανήτη πια, μέσω του Instagram με αυτό που έγινε», απαντάει, αποκαλύπτοντας ότι του «χτύπησαν» τη «διαδικτυακή» πόρτα κι άλλα ονόματα, που όμως θα μάθουμε όταν έρθει η ώρα.

Μένει, λοιπόν, να τον δούμε και στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Άλλωστε, οι Χρυσές Σφαίρες θεωρούνται προάγγελος των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Γιατί όχι και του δικού του catwalk (και) σε εκείνο το red carpet;

Στα επόμενα ευχάριστα που (σίγουρα) θα μας φέρετε κύριε Ζούλια.

 

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top