Νέο σκάνδαλο: Ο Stallone κατηγορείται ότι ανάγκασε 16χρονη σε τρίο μαζί με τον σωματοφύλακά του!

«Γελοία η κατηγορία» απαντά ο ηθοποιός

Ο Stallone κατηγορείται ότι πως βίασε 16χρονη

Τέλος δεν έχουν τα σκάνδαλα για σεξουαλική κακοποίηση στο Hollywood. Αυτή τη φορά, το νέο περιστατικό που έρχεται στο «φως» αφορά τον Sylvester Stalλone και τον σωματοφύλακά του, οι οποίοι φέρονται να εξανάγκασαν μια 16χρονη κοπέλα το 1986 να κάνει τρίο μαζί τους! 

Η Daily Mail που έφερε στο φως της δημοσιότητας την εν λόγω αστυνομική αναφορά, υποστηρίζει ότι επαλήθευσε την αυθεντικότητά της μέσω του πρώην επικεφαλής της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας, John Samolovitich. 

Από την πλευρά του, ο χολιγουντιανός σταρ αρνείται τις κατηγορίες! Εκπρόσωπός του δήλωσε ότι η ιστορία αυτή είναι αναληθής. 

Η  Michelle Bega, χαρακτήρισε την καταγγελία «γελοία» ενώ παράλληλα συμπλήρωσε: «Κανένας δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο Sylvester Stallone». 

Σύμφωνα με την αναφορά, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hilton του Las Vegas κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top».   

Ο Stallone μαζί με τον σωματοφύλακά του, Michael de Luka, φέρονται να επιτέθηκαν σεξουαλικά στην 16χρονη που έμενε, επίσης, στο ίδιο ξενοδοχείο.  H κοπέλα γνωρίστηκε με τον 40χρονο τότε Stalone μέσω του συμπρωταγωνιστή του στην ταινία, David Mendenhall, o οποίος έπαιζε το γιο του. 

Όπως η ίδια ισχυρίστηκε, ο Stallone της έδωσε αυτόγραφο και της είπε ότι έχει πολύ ωραίο σώμα.

Στη συνέχεια, μέσω του σωματοφύλακά του, της έδωσε το κλειδί του δωματίου του. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα έκανε συναινετικό σεξ με τον Stallone ενώ ο De Luca ήταν στο μπάνιο.  Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ο χολιγουντιανός σταρ την ρώτησε αν είχε κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες παρτενέρ ταυτόχρονα και στη συνέχεια φέρεται να την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον σωματοφύλακά του. Στην ίδια αναφορά επισημαίνεται πως ο De Luca τη βίασε και ο ηθοποιός την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα. Όταν οι δύο άντρες τελείωσαν, ο  Stallone φέρεται να την απείλησε ότι «θα της σπάσει το κεφάλι» αν έλεγε τίποτα σε κανέναν με τους δυο άντρες μετά να ξεσπούν σε γέλια.   Έ

Το συμβάν έγινε γνωστό στην αστυνομία όταν ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ενημέρωσε για το περιστατικό από κάποιον φίλο του θύματος.  

Η έφηβη τότε κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωσε άβολα αλλά και τρομοκρατημένη όταν ο Stallone έφερε τον De Luca. Ωστόσο, δεν κατέθεσε μήνυση κατά κανενός από τους δύο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε «ταπεινωμένη και εξευτελισμένη» και δεν ήθελε να δοθεί έκταση στο ζήτημα.  

Σημειώνεται ότι το 2013 ο De Luca σκοτώθηκε από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top