Γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο!

Δύσκολες στιγμές

Διάσημος τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο

Δύσκολες ώρες περνά  γνωστός τραγουδιστή, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών και τελείως ξαφνικά διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο.

Ο λόγος για τον τραγουδιστής του συγκροτήματος της pop LFΟ, Devin Lima. Επτά μόλις ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε για αφαίρεση όγκου από τους ενδοκρινείς αδένες, διαγνώστηκε με καρκίνο επινεφριδίων. Παρουσιάζει τη σπάνια αυτή μορφή μεταστατικού καρκίνου, παρόλο που ο όγκος αφαιρέθηκε στο σύνολό του.

 «Ολόκληρο το επιτελείο της LFO είναι συγκλονισμένο και δεν επιθυμούμε τίποτα περισσότερο από το να δούμε τον Devin να επιστρέφει στη σκηνή και να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα. Δυστυχώς όμως το συγκρότημα βρίσκεται στο τέλος της λίστας των προτεραιοτήτων που πρέπει να έχει αυτήν τη στιγμή ο Devin προκειμένου να επανέλθει στην ομαλότητα της ζωής του...

Ο Devin είναι συγκινημένος από το μέγεθος της αγάπης σας και από τις ευχές που δέχεται από κάθε γωνιά του πλανήτη… Βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του, ξεκουράζεται και περιμένει τη θεραπεία του» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του συγκροτήματος, Alaina Bendi.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top