Αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία! «Μετακόμισε» στην Κροατία το Mamma Mia- Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα!

Χάνουμε τη μία κινηματογραφική παραγωγή μετά την άλλη

To 2008 ήταν μια… «Mamma Mia» χρονιά! Χάρη στο μιούζικαλ, τα ταμεία του Χόλιγουντ γέμισαν με 607 εκ. δολάρια, ενώ τα μάτια του πλανήτη χάρηκαν Ελλάδα!

Πριν λίγες ώρες έπεσε η πρώτη κλακέτα για το sequel της ταινίας με τίτλο «Mamma Mia: Ηere We go again!», αλλά όχι στην Σκιάθο, ούτε στην Σκόπελο!

Η χρυσόσκονη και τα δολάρια του Hollywood «μετακόμισαν» στην Κροατία.

 «Αργήσαμε απελπιστικά να θεσπίσουμε το επενδυτικό πλαίσιο και τις ανάλογες φοροαπαλλαγές 25% ή 30%, ώστε να μπορούμε να προσελκύουμε τέτοιες παραγωγές» ανέφερε στο Star ο σκηνοθέτης –παραγωγός διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών, Σπύρος Ταραβίβας.

Το γραφικό νησάκι Vis κατάφερε να κερδίσει την ελληνική γραφειοκρατία και τα αργοκίνητα γρανάζια της και εδώ και λίγες ώρες φιλοξενεί τα γυρίσματα.

Η υπεύθυνη Τουρισμού Vis Κροατίας, Ιβάνα Φιαμένγκο ανέφερε πως «έχουν ανθρώπους που αναζητούν όμορφα μέρη για τα γυρίσματα και βρήκαν το νησί μας».

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί χολιγουντιανή απόβαση. «Η παραγωγή θα μας φέρει 700 άτομα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ένα νησί 3.000  ατόμων» συμπλήρωσε η κα Φιαμένγκο.

Το Vis για όσο διάστημα διαρκέσουν τα γυρίσματα θα είναι hot spot για τους τουρίστες αφού υπολογίζονται 4.000 επισκέπτες, την ίδια στιγμή που η χώρα μας χάνει τη μία κινηματογραφική παραγωγή μετά την άλλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top