Η απάντηση του Μαραντίνη για την γυμνή ΦΩΤΟ της Χρηστίδου: «Η Σίσσυ είναι MILF»

Τι είπε στην κάμερα του Happy Day

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου κάνουν τη δική τους επιτυχία και στο διαδίκτυο. Το ερωτευμένο ζευγάρι μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές, τόσο με τις πρωτότυπες – τολμηρές πόζες του, όσο και με τις λεζάντες του και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις στα social media.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στο "Happy Day", ο Θοδωρής Μαραντίνης μεταξύ άλλων, σχολίασε και τον χαρακτηρισμό που έκανε στη σύζυγό του, αποκαλώντας την, "Milf"

«Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία γιατί ήταν μία ωραία φωτογραφία και την είχα ξεχάσει και την θυμήθηκα και την χρησιμοποίησα για να της πω “χρόνια πολλά”», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Θοδωρής, αποκαλύπτοντας ότι η Σίσσυ έβαλε τα γέλια όταν είδε την ανάρτησή του.

Απαντώντας σε εκείνους που τον επέκριναν επειδή μεταξύ των hashtags που χρησιμοποίησε ήταν και το «MILF», o ftontman  των Onirama τόνισε πως «τα hashtags μου, αν με ακολουθείτε, έχουν πάντα μία δόση χιούμορ» και πρόσθεσε όλο νόημα: «μα, MILF είναι η Σίσσυ! Οι φαντασιώσεις είναι δημιουργημένες εδώ και καιρό, δεν χρειάζεται να τις δημιουργήσω εγώ!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Μαραντίνης: Φωτογραφίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου γυμνή και της εύχεται για την ονομαστική της εορτή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top