Πρεμιέρα για την ταινία-προπαγάνδα του «αρχηγού» Ερντογάν

Βγαίνει στους κινηματογράφους ένα μήνα πριν το δημοψήφισμα

Βγαίνει σήμερα Παρασκευή στους τουρκικούς κινηματογράφους η βιογραφική ταινία για τον Ερντογάν. Πρόκειται για την απόλυτη προπαγάνδα του επίδοξου δικτάτορα εν' όψει του δημοψηφίσματος.

Ερντογάν ο  Το φτωχόπαιδο που έγινε σουλτάνος. Αυτή την ιστορία αφηγείται "Ο Αρχηγός" που όλως τυχαίως βγαίνει στους κινηματογράφους περίπου ένα μήνα πριν το δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα που θα δώσει υπερ-εξουσίες στον τούρκο Πρόεδρο αν ο λαός πει το μεγάλο «ναι».

 Ο πρωταγωνιστής πίνει νερό στο όνομα του Ερντογάν...«Αυτή σίγουρα δεν είναι προπαγανδιστική ταινία. Ούτε γυρίστηκε για το δημοψήφισμα, ούτε άλλαξε η ημερομηνία προβολής γι'αυτό. Είναι καθαρή σύμπτωση», λέει χαρακτηριστικά ο Ρέχα Μπέϊογλου.

Η σύλληψη του δημοσιογράφου της Die Welt ακύρωσε συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν στη Γερμανία

Ο Ερντογάν δε λέει να άρει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία και ξαμόλησε υπουργούς στη Γερμανία για να πείσουν ενάμισι εκατομμύριο τούρκους να πουν 'ναι' στην συνταγματική αναθέωρηση. Όμως το πράγμα στράβωσε. Οι Γερμανοί, εξοργισμένοι με τη σύλληψη στην Τουρκία ενός δημοσιογράφου της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, ακύρωσαν δύο συγκεντρώσεις στο Γκακγκενάου και στην Κολωνία, όπου θα μιλούσαν αντίστοιχα οι υπουργοί δικαιοσύνης και οικονομίας της Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top