Απίστευτη αποκάλυψη! Γνωστή τραγουδίστρια έδωσε σε άλλον να μεγαλώσει το παιδί της

«Ξεκίναγε την καριέρα της, είχε όνειρα και ξαφνικά ήρθε ένα παιδί» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος

Μία αποκάλυψη για την ζωή μίας Ελληνίδας τραγουδίστριας έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος στην εκπομπή «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου» με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή και αφορούσε τις υϊοθεσίες.

«Εγώ ξέρω και πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, πάρα πολύ μεγάλο όνομα, που όταν γέννησε, επειδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, αποφάσισε να δώσει το παιδί της να το μεγαλώσει άλλος και να είναι χώρια για πάρα πολλά χρόνια και νομίζω πως μέχρι σήμερα δεν έχουν φτιάξει οι σχέσεις τους. Έκανε την καριέρα της και τώρα, αυτή τη στιγμή δεν το συζητάει και πολύ ανοιχτά. Δεν θα πω φυσικά το όνομα της » είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής και συμπλήρωσε:

«Για τον κόσμο είναι κάτι σαν αστικός μύθος, το ξέρουμε και δεν το ξέρουμε. Δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για αυτή την προσωπική της στιγμή. Με αφορμή αυτό προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα έκανα στη θέση της. Δηλαδή ξεκινάει η καριέρα σου, έχεις όλα τα όνειρα σου, βλέπεις ότι θα πας καλά και ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που νιώθεις ότι μπορεί να σε εγκλωβίσει στο σπίτι. Απόφαση μία υπάρχει και σωστή, συνεχίζει με το παιδί σου κατά την άποψη μου. Αλλά δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια του άλλου τι σκέφτεται και τι πιέσεις δέχεται».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top