ΜΟΝΟ στο STAR- Ο Βοσκόπουλος "ΣΠΑΕΙ" τη σιωπή του για το τεστ DNA της Χαράς

"Να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχω ένα παιδάκι, κανονικό παιδί δικό μου και δεν θέλω το παιδάκι αυτό, να έχει ένα αδερφάκι που δεν είναι αδερφάκι του!", είπε

Μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει ποτέ για το εν λόγω θέμα, αλλά 12 χρόνια μετά, ο Τόλης Βοσκόπουλος «έσπασε» τη σιωπή του και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο λαϊκός τραγουδιστής προχωράει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει αν είναι βιολογική του κόρη, η Χαρά και εκμυστηρεύτηκε το μεγάλο του παράπονο.

Να θυμίσουμε ότι με απόφαση του Εφετείου διατάχθηκε η εκ νέου εξέταση DNA από τον γνωστό τραγουδιστή και την Χαρά Βοσκοπούλου, από τον γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, αν και στο χθεσινό προγραμματισμένο ραντεβού δεν προσήλθε η 27χρονη.

«Αυτή είναι η πέμπτη φορά που έρχομαι μόνος μου και έχω κουραστεί πια. Παρακαλώ πάρα πολύ να λάβετε τα μέτρα σας σωστά. Και όχι πάλι να τα βάλετε μαζί μου, επειδή έτσι σας έχουν πει τα αφεντικά σας», είπε μιλώντας στην κάμερα του Star, προσθέτοντας ότι τον έχει κουράσει πια αυτή η διαδικασία.

Αποκάλυψε ακόμα για πρώτη φορά τον λόγο που σκέφτηκε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για εξέταση DNA. «Η Χαρά στα 9 της μου είπε ότι ντρέπεται που είμαι πατέρας της», δήλωσε.
Και συνέχισε: «Να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχω ένα παιδάκι, κανονικό παιδί δικό μου και δεν θέλω το παιδάκι αυτό, να έχει ένα αδερφάκι που δεν είναι αδερφάκι του!...Όταν μου την πήραν τη Χαρά, εννιά χρονών, για ένα μήνα και υπέγραψα ένα χαρτί για να κάνει ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος, περνούσε ο καιρός και δεν ερχόταν. Με έπαιρνε εκείνη τηλέφωνο, εγώ δεν ήξερα τον αριθμό. Της είπα κάποτε: ''Πότε θα έρθεις παιδί μου;''. Και μου λέει: ''Ποτέ! Γιατί εκεί μένεις εσύ και εγώ ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου! Και εγώ δεν θα έρθω ποτέ!''...Της είπα: ''Μην ανησυχείς παιδί μου, αφού ντρέπεσαι τόσο πολύ, εγώ θα κάνω τα πάντα για να βγάλω το όνομά μου από πάνω σου για να μην ντρέπεσαι!».

Για το τεστ DNA, αποκάλυψε ότι για χρόνια σκεφτόταν αν έπρεπε να το κάνει. «Μου είχαν πει: ''Η προθεσμία σου τελειώνει! Έχεις τρεις μέρες! Μετά από τρεις μέρες, είναι κόρη σου! Τελείωσε! Δεν έχεις το δικαίωμα να πας δικαστικώς!'' Και εκείνη την ώρα πήρα την απόφαση».

ImageHandler (1).jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top