Ο ΠΟΛΕΜΟΣ συνεχίζεται!Ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» την Τζολί θα δημοσιοποιήσει ο Μπραντ Πιτ;

Τι αναφέρει η SUN

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ συνεχίζεται!Ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» την Τζολί θα δημοσιοποιήσει ο Μπραντ Πιτ;

​Το διαζύγιο Μπραντζελίνα από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό προκάλεσε «τσουνάμι» στα Διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Sun, πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που θα μπορούσαν να στοιχίσουν στην Αντζελίνα Τζολί την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

have-brad-pitt-and-angelina-jolie-just-secretly-adopted-their-7th-child-788633.jpg
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα «μπορούν να φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση» τη χολιγουντιανή σταρ.

Μάλιστα, μιλώντας στη Sun, άνθρωπος κοντά στο πρώην ζευγάρι είπε πως «πιστεύουμε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις που καταγράφουν λόγια της Αντζελίνα θα είναι "δυναμίτης" εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν».

Και συνέχισε: «Κανείς δεν θέλει να παίξει βρόμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Αντζελίνα και η ομάδα της κυριολεκτικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Μπραντ, με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών».

«Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Μπραντ με τον γιο του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους, αλλά αυτό ήταν. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Μπραντ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον», κατέληξε η ανώνυμη πηγή.

Να σημειωθεί ότι αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την πρόθεση που εξέφρασε η πλευρά της Τζολί να αποδείξει ότι ο 52χρονος Πιτ όντως χτύπησε ένα από τα παιδιά τους, μολονότι επίσημα η υπόθεση αυτή έχει κλείσει.

Εν τω μεταξύ, ο Μπραντ Πιτ έχει αρχίσει και κάνει τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο φαίνεται αρκετά στεναχωρημένος και αδυνατισμένος.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Allied» στο Λος Αντζελες. Ο Αμερικανός σταρ πόζαρε δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ.

brandangie4.jpg


Διαβάστε επίσης:

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Η ΑΠΟΦΑΣΗ του δικαστηρίου για τη βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ στον γιο του Μάντοξ

Διαζύγιο ΜΠΡΑΝΤΖΕΛΙΝΑ: ΒΓΗΚΕ η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών τους

Πιτ:Γερασμένος κι αδυνατισμένος-Η εμφάνιση με την Κοτιγιάρ και η ΠΡΩΤΗ δήλωση μετά το διαζύγιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top