Διονύσης Σαββόπουλος: «Ο Νότης Σφακιανάκης ξεστομίζει… Νεάντερταλ»

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε σε συνέντευξή του / πρώτη ανάρτηση: 22-08-2016, 23:56

Eπίθεση στον Νότη Σφακιανάκη έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε αυτά που λέει ο τραγουδιστής… Νεάντερταλ!

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino αν κάτι εμπορικό μπορεί να είναι ποιοτικό ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε:

«Υπάρχουν τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις. Τραγούδια που έχουν καταχωριστεί στα εμπορικά και στα λαϊκοπόπ να είναι όμορφα. Ας πούμε, τραγούδια που είπε ο Πασχάλης Τερζής. Ο Μητροπάνος. Ο Νότης Σφακιανάκης» και πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που λέει (τραγουδώντας): «Και δεν μπορώ, να σε ξεχάσω δεν μπορώ…». Ή ένα άλλο, του Βέρτη, το «Πες το μου ξανά ότι μ’ αγαπάς». Ένα άλλο, του Κουρκούλη, που λέει «Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ». Ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικά δεν βοηθούν οι ταμπέλες. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει μια κατηγορία ποιοτικών και μία εμπορικών. Εξάλλου, κι αυτά που λέγονται ποιοτικά μας έχουν πήξει στη φλυαρία γιατί μιμούνται την ποίηση χωρίς να έχουν τίποτε το αληθινά ποιοτ��κό».

Όσο για το εάν οι απόψεις ενός τραγουδιστή, όπως του Σφακιανάκη, επηρεάζουν το πώς εκλαμβάνουμε το έργο του; Ο ίδιος απάντησε: «Ναι, λέτε για αυτά τα Νεάντερταλ που ξεστομίζει. Ασφαλώς και ζημιώνουν. Βέβαια, μια καλή φωνή είναι πάντα μια καλή φωνή, αλλά, αν το ακροατήριο κακιώσει, η φωνή μπορεί να γίνει υστερική, να ξινίσει»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top