Πρώτη φορά: Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τα καυτά φιλιά με τον περσινό νικητή της Σουηδίας

Και μιλά για τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Σπυράγγελο Λυκούδη λέγοντας ότι «ο έρωτας δεν κρατά για πάντα»

Πρώτη φορά: Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τα καυτά φιλιά με τον περσινό νικητή της Σουηδίας

​Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στο «Down Town Κύπρου».

Η τραγουδίστρια, απάντησε για τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Σπυράγγελο Λυκούδη, για τα «καυτά» της φιλιά με τον περσινό νικητή της Σουηδίας, Μανς Ζεμερλόου σε gay bar, αλλά και για τον έρωτα που δεν κρατά για πάντα.

Aναφερόμενη στα τρυφερά της ενσταντανέ με τον γοητευτικό Μανς Ζέμερλοου, η Φουρέιρα είπε:

«Μαζί δεν ήσουν κι εσύ εκείνο το βράδυ, Αλέξανδρέ μου; Είδες κάτι τέτοιο από αυτά που γράφτηκαν; Πήγαμε για ένα ποτό και περάσαμε πολύ ωραία. Δεν έγινε απολύτως τίποτα από αυτά που γράφτηκαν. Ήρθε, με είδε και στο μαγαζί και απλά βγήκαμε έξω. Αυτό. Τον συμπαθώ πολύ ως άνθρωπο, μου αρέσει ως καλλιτέχνης. Τα υπόλοιπα απλά γράφτηκαν και δεν έχω κάτι να πω…»

ελενη μανς.jpg

Τι συμβαίνει όμως με τον Σπυράγγελο Λυκούδη και για ποιόν λόγο δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τον χωρισμό τους;

«Γιατί, ό,τι κι αν πω, κάποιοι θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Θα γράψουν τις δικές τους ιστορίες, άρα δεν έχει κανένα νόημα. Δεν μπαίνω πια στη διαδικασία να απαντώ. Κάποτε το έκανα. Τώρα θέλω να ηρεμήσω, να διαφυ��άξω την προσωπική μου ζωή. Τη χαρά, τη λύπη, τη στεναχώρια μου…»

foureira1.jpg

Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση αν πιστεύει στο «για πάντα μαζί», λέγοντας:

«Όχι πια… Είναι πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ αχάριστοι, άπληστοι και πάντα θα θες κάτι παραπάνω. Πολλές φορές θα θες και κάτι άλλο… Μακάρι να υπήρχε το “για πάντα”, αλλά όταν δεν κρατά ούτε η ζωή μας τόσο, γιατί να αντέξουν όλα τα άλλα για πάντα;»

(Με τον Σπυράγγελο Λυκούδη)

170616132733_3740.jpg

Είναι όμως ο χωρισμός ένας μικρός θάνατος;

«Όχι, δεν είναι. Απλά ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Ούτε η τρέλα και η καψούρα. Δεν διαρκούν πολύ. Όμως έρχονται άλλα συναισθήματα και τα αντικαθιστούν. Υπάρχει εξέλιξη. Έρχεται η αγάπη. Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, μπορεί να παύεις να είσαι μαζί του, αλλά δεν παύεις να τον αγαπάς. Μπορεί να έχεις μία ατελείωτη αγάπη κι ας μην είστε μαζί» απαντά η Ελένη Φουρέιρα.

foureira3.jpg

Όσο για το αν θέλει να γίνει μαμά;

«Ναι, αμέ. Αλλά στην ώρα του. Προς το παρόν κακομαθαίνω τα ανίψια μου. Τα λατρεύω και τα υπεραγαπώ! Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου το μητρικό ένστικτο. Είμαι μόλις 29 ετών, άλλωστε. Μη βιάζεστε…»

foureira4.jpg
foureira6.jpg
foureira7.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top