Όλες οι λεπτομέρειες: Βαπτίζουν την κόρη τους Κουρκούλης - Κελεκίδου!

Επέστρεψαν στην Ελλάδα για το μυστήριο

Όλες οι λεπτομέρειες: Βαπτίζουν την κόρη τους Κουρκούλης - Κελεκίδου!

Στα πάτρια εδάφη βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, που, τα τελευταία δύο χρόνια ζουν μόνιμα στην Αυστραλία. Αφορμή για το ταξίδι στάθηκε η βάπτιση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα κάνει και ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με όσα γράφει το ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», η κόρη των δύο τραγουδιστών, που ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2014, θα βαπτιστεί την Δευτέρα, 4 Ιουλίου, σε εξωκλήσι στην παραλία του Αγίου Κοσμά, λίγα μέτρα μακριά από το «Ακρωτήρι Estate».

Παρόντες στο μυστήριο, τις λεπτομέρειες του οποίου έχει αναλάβει η Κέλλυ, θα είναι συγγενείς και στενοί φίλοι, ενώ νονά της μικρής, που θα πάρει το όνομα Ελπινίκη, από την μητέρα της τραγουδίστριας που έχει «φύγει» από τη ζωή, θα είναι μία φίλη του ζευγαριού, που δεν έχει σχέση με τη showbiz.

Κατά το δημοσίευμα, μετά τη βάπ��ιση, ο Νίκος, η Κέλλυ, ο 7χρονος γιος τους Θανάσης και η νεοφώτιστη θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και, για την ακρίβεια, στην ιδιαίτερη πατρίδα του ζευγαριού, την Καβάλα, όπου ζουν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top