Στα άκρα η κόντρα Κοντογιαννίδη – Ρήγα: Έκοψαν κάθε επαφή!

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού για την αντιπαράθεση για τις «Τρίχες»

Στα άκρα η κόντρα Κοντογιαννίδη – Ρήγα: Έκοψαν κάθε επαφή!

Ούτε «καλημέρα» δεν λένε ο Παύλος Κοντογιαννίδης και ο Αλέξανδρος Ρήγας μετά την κόντρα τους με αφορμή το σήριαλ «Τρίχες». Μάλιστα, ο ηθοποιός έθεσε ως προϋπόθεση για να ξαναμιλήσουν το... να κάνει το πρώτο βήμα ο σεναριογράφος!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλα άρχισαν όταν ο Παύλος «τα έχωσε» στο σεναριογράφο, λέγοντας ότι του έκοβε σκηνές από το σήριαλ, κατηγορία την οποία ο Αλέξανδρος αρνήθηκε, «σφάζοντας με το γάντι» τον ηθοποιό.

«Με πείραξε αυτό που έγινε στις “Τρίχες” με την έννοια ότι είναι μία δουλειά που θα μπορούσε να παίζεται για δέκα χρόνια και για Χ λόγους παίχτηκε πέντε μήνες. Έγινε ένας πιλότος αρχικά. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου σε πιλότο και, όταν με πήραν, πήγα κι έπαιξα πέντε σκηνές. Στην πορεία, όμως, άλλαξε λίγο η δομή κι έπεσε το βάρος κάπου αλλού», είπε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος.

Παράλληλα, επανέλαβε την κατηγορία περί «ψαλιδίσματος» των σκηνών του, λέγοντας «άμα παίζω μιάμιση σκηνή μη μου κόβεις την μισή», ενώ, κληθείς να σχολιάσει την φράση του Αλέξανδρου ότι δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πρώτο όνομα στη μαρκίζα, επικαλέστηκε την παράσταση «ΒΑΜ ΒΑΜ» στην οποία παίζει και απάντησε: «αυτό ήταν κακία του Αλέξανδρου και, μάλιστα, χθες χαιρέτισα σαν μαρκίζα αφού βγήκα τελευταίος»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top