Ρουβάς – Ζυγούλη: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη!

Όσα λέει ο τραγουδιστής για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού τους

Ρουβάς – Ζυγούλη: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη!

Το λόγο για τον οποίο δεν αποκάλυψαν ότι περιμένουν τέταρτο παιδί, παρά μόνο όταν η Κάτια Ζυγούλη μπήκε στην τελική ευθεία για να γεννήσει, εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς!

Περίπου δεκαπέντε μέρες αφότου ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος του, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν κρύβει τη χαρά του, αλλά και τα όσα γίνονται πλέον στο σπίτι τους.

«Η Κάτια ήθελε να αποφύγει όλο αυτό που θα ακολουθούσε, αν μαθευόταν. Ήθελε να απολαύσει την εγκυμοσύνη της με ηρεμία, να μην έχει να σκέφτεται πού θα πάει και αν θα έχει φωτογράφους, να μη διαταραχτεί η καθημερινότητα των άλλων μας παιδιών», λέει, στο περιοδικό «People», ο Σάκης, εξηγώντας γιατί κράτησαν κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δεν κρύβει ότι ανέκαθεν φανταζόταν τον εαυτό του στο ρόλο του πατέρα, ενώ επισημαίνει πως τα παιδιά προέκυψαν και δεν ήρθαν στη ζωή τους βάσει προγραμματισμού.

Τέλος, ο Σάκης μιλά για την παράδοση της οικογένειας με το γράμμα «Α»: «μας άρεσε η ιδέα το “Α” να γίνει κάτι σαν οικογενειακή μας υπόθεση», σχολιάζει, αν και ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιο όνομα θα δώσουν στο νεογέννητο γιο τους, το μόνο από τα παιδιά που έχει δικό του δωμάτιο, αν και προς το παρόν κοιμάται σε λίκνο στο δωμάτιο των γονιών του. Μάλιστα, τα άλλα τρία παιδιά κοιμούνται όλα μαζί στο ίδιο δωμάτιο, κάτι που ζήτησαν τα ίδια και έχει λύσει και τα χέρια της μαμάς Κάτιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ το φιλί του Ρουβά στη Ζυγούλη για το τέταρτο παιδί - Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ με το νεογέννητο!

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία του νεογέννητου γιου της!

Η χαριτωμένη φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη για την γιορτή της μικρής Αναστασίας και του Σάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top