Tα καλλίγραμμα κορμιά θέλουν και κόπο και τρόπο, κάτι το οποίο γνωρίζει καλά η Έλλη Κοκκίνου!
Η τραγουδίστρια που έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz, φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της με σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή, την οποία και αποκαλύπτει στο περιοδικό «People».
Αν αναρωτιέστε λοιπόν πώς η Έλλη Κοκκίνου καταφέρνει να διατηρείται σταθερά στα 56 κιλά, ιδού η απάντηση:
«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω κόψει τη γλουτένη (επιλέγω πλέον ζυμαρικά, ψωμί και κράκερ χωρίς γλουτένη) και πριν οκτώ μήνες τα γαλακτοκομικά, τα οποία έχω αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Επίσης, έχω να φάω τηγανητά πάνω από χρόνο. Τρώω πάντα καλό πρωινό, συνήθως δύο κρέπες με μέλι και κανέλα, που φτιάχνω από αλεύρι χωρίς γλουτένη και γάλα σόγιας. Το μεσημέρι παίρνω μαζί μου ταπεράκι με μαγειρευτό φαγητό, χωρίς τσιγαρισμένα λάδια, από κοκκινιστό κοτόπουλο, μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα, ενώ το βράδυ τρώω ελαφρά: αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα» λέει η τραγουδίστρια.
Να αναφέρουμε τέλος, πως η 45χρονη τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον Γιώργο Μπόγρη, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.
Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε solo, με casual ανοιξιάτικη εμφάνιση στην Γλυφάδα, αδιαφορώντας για τις φήμες χωρισμού που οργίασαν προ ημερών, και τις διέψευσε άτομο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.
(Παρακάτω βλέπετε τις φώτο από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού)