Πρώτη φορά:Ο Ντε Νίρο μιλά για τον αυτιστικό του γιο και ισχυρίζεται πως φταίνε τα εμβόλια

«Ας μάθουμε επιτέλους την αλήθεια» λέει ο 72χρονος ηθοποιός

​Εν μέσω πυρών βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ Ταινιών Tribecca, το ντοκιμαντέρ: «Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe», το οποίο σχετίζεται με τα εμβόλια και την επίδραση τους στον οργανισμό.Ωστόσο μερικές ημέρες μετά, και συγκεκριμένα το Σάββατο, πήρε πίσω την απόφαση του.

3324CAC100000578-3537962-Robert_De_Niro_says_he_regrets_pulling_a_controversial_film_link-a-28_1460565597566.jpg
Σε συνέντευξη του στο «Today Show», ο 72χρονος ηθοποιός, εξήγησε τους λόγους, λέγοντας πως ένα μέρος του λυπήθηκε που αναγκάστηκε να «τσεκουρώσει» την ταινία, τον��ζοντας ωστόσο πως δεν ήθελε όλο αυτό να επηρεάσει το φεστιβάλ:

«Το μόνο που ήθελα ήταν να δει ο κόσμος την ταινία, ώστε να μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τα εμβόλια. Απλά ας γνωρίζουμε την αλήθεια!»

Robert+De+Niro+wife+Grace+Hightower+their+j_F4kdfasHUl.jpg
Παράλληλα, ως πατέρας ενός 18χρονου αυτιστικού γιου, του Έλιοτ, ο Ντε Νίρο δήλωσε πως στόχος του ντοκιμαντέρ ήταν να ξεκινήσει μια συζήτηση για την πιθανή σύνδεση μεταξύ του εμβoλίου MMR και του αυτισμού, φέρνοντας ως παράδειγμα τον γιο του:

Robert-De-Niro-wife-Grace-and-son-Elliot (9).jpg
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είδαν τα παιδιά τους να αλλάζουν σε μια νύχτα. Η σύζυγός μου, λέει πως αυτό συνέβη με τον γιο μας. Δεν θυμάμαι. Αλλά το παιδί μου είναι αυτιστικό. Εγώ, ως γονιός ενός παιδιού με αυτισμό, θέλω να μάθω την αλήθεια. Με ενδιαφέρει!»

Τέλος, εξέφρασε τις αμφιβολίες του δηλώνοντας «σκεπτικός» για τα ευρήματα της επιστημονικής κοινότητας, που καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εμβόλια και αυτισμός δεν συνδέονται, για να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι κατά των εμβο��ίων, αλλά τον ενδιαφέρει αυτά να είναι ασφαλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top