Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μπέζου με αφορμή το θάνατο του πατέρα του Λιάγκα

Το μήνυμα που έστειλε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή

Για το θάνατο των γονιών του και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, με αφορμή το πένθος του Γιώργου Λιάγκα, στον οποίο και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον Γιώργο. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, είναι ένα παιχνίδι της ζωής. Είναι λίγο ζοφερό και δύσκολο. Ας ευχηθούμε να ξεπεραστεί γρήγορα», είπε ο ηθοποιός, που ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό».

Απαντώντας, η Φαίη Σκορδά επεσήμανε πως η δουλειά μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς και ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο πώς οι ηθοποιοί καταφέρνουν να παίζουν παρά τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περνούν.

«Αποφορτίζεσαι! Το ξεπερνάς!», επεσήμανε ο ηθοποιός ��αι αποκάλυψε πως την μέρα που πέθανε ο πατέρας του εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο, ενώ όταν «έφυγε» η μητέρα του ήταν σε περιοδεία!

Δηλώνοντας ότι κατανοεί τον Γιώργο Λιάγκα που δεν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι μέσα στη ζωή. Εγώ το αντιμετώπισα ως προσωπικό στοίχημα, για να απευθυνθώ στους θεατές σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Βέβαια, επειδή η τηλεόραση είναι αδυσώπητο μέσο και δεν καλύπτεσαι πίσω από ένα ρόλο όπως στο θέατρο, τον καταλαβαίνω τον Γιώργο απόλυτα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρησμένα από το κλάμα τα μάτια της Σκορδά – «Ο πεθερός μου έφερνε ένα τριαντάφυλλο κάθε Κυριακή»

Ράκος ο Λιάγκας μετά το θάνατο του πατέρα του – Τι αποκάλυψε on air η Σκορδά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top