Ελληνίδα ηθοποιός δεν μπορεί να βγάλει τη βέρα της λόγω… πάχους!

Τι αποκάλυψε η ίδια για τα κιλά της

Ελληνίδα ηθοποιός δεν μπορεί να βγάλει τη βέρα της λόγω… πάχους!

​Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί λόγω των κιλών της μίλησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να βγάλει τη βέρα της λόγω… πάχους!

«Επειδή τα κιλά φαίνονται, γίνεσαι εύκολα λεία και βορά στο στόμα του καθενός με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή, από αυτόν που οδηγεί δίπλα σου μέχρι τον εργοδότη σου», λέει, στο περιοδικό «You», η Σοφία Μουτίδου.

7360_SOFIA_MOYTIDOY_IRINI_PAPADIMATOY_1212016 (2) (540x800).jpg

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν διστάζει να εξιστορήσει ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο δρόμο: «μία φορά με σταμάτησε μία για να της πω που είναι η Πατησίων και μου λέει “εσύ είσαι η Μουτίδου; Για γύρνα λίγο να σε δω! Εντάξει, δεν έχεις και τόσο χοντρό κώλο όσο λένε!”. Δεν της είπα τίποτα, ζούσε τον δικό της μύθο».

Η Σοφία κάνει προσπάθειες για να αδυνατίσει, ενώ, αναφερόμενη στο ότι φορά ακόμα τη βέρα της, ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της, αποκαλύπτει: «η βέρα δεν έχει βγει ποτέ λόγω των κιλών. Πήρα είκοσι κιλά μετά τη γέννα. Πήγα μια φορά να την κόψω, αλλά δεν το κατάφερα και είπα “Σοφία ok, η βέρα δεν κόβεται!”. Την κρατάω ως αναμνηστικό, που μόνο καλά πράγματα μου θυμίζει. Όταν αδυνατίσω θα βγεί!».

7458_NIKOS_APOSTOLOPOYLOS_SOFIA_MOYTIDOY_1212016 (375x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top