ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο αμάξι της μητέρας του Τσαλίκη

Τι είπε η φίλη της μητέρας του τραγουδιστή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο αμάξι της μητέρας του Τσαλίκη

​Από θαύμα γλίτωσε η Βασιλική Κόρακα μιας και τα τελευταία δευτερόλεπτα, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην μπει μέσα στο αμάξι που οδηγούσε η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη, Ευγενία το οποίο εμβολίστηκε από άλλο όχημα με αποτέλεσμα η θεία του τραγουδιστή να σκοτωθεί και η μητέρα του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Βασιλική, χθες το απόγευμα είχε συνεννοηθεί με τις δύο φίλες της να πάνε σε μία βυζαντινή χορωδία στον Καραβόμυλο και μετά η μητέρα και η θεία του τραγουδιστή έφυγαν με προορισμό τη Στυλίδα, ενώ εκείνη τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και δεν πήγε μαζί τους.

swed.jpg
«Είμαι αρκετά στενοχωρημένη και σοκαρισμένη. Με άφησαν εμένα στον Καραβόμυλο και πήγαν προς τη Στυλίδα που συνέβη το τροχαίο. Δεν είμαι καθόλου καλά και το στενοχωρημένη είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την ψυχολογική μου κατάσταση» είπε φανερά ταραγμένη η γυναίκα.

Πρόσθεσε μάλιστα «γυρνάνε στο μυαλό μου διάφορα “εαν”. Έγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Τους είχα πει να μείνουν λίγο παραπάνω να πιούμε καφέ κι εκείνες ήθελαν να φύγουν. Όλα γυρνάνε στο μυαλό μου. Εγώ αρχικά τους είχα πει να πάρω ταξί για να πάω στον Καραβόμυλο αλλά η μητέρα του Γιώργου μου είχε πει να πάμε όλες μαζί για να κάνουν και εκείνες τη βόλτα τους» κατέληξε η κυρία Βασιλική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πρώτα λόγια του Τσαλίκη μετά το τροχαίο που σκοτώθηκε η θεία και τραυματίστηκε η μάνα του

Θρήνος για τον Τσαλίκη:Σκοτώθηκε η θεία του σε τροχαίο-Σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top