Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz: Ποιο ζευγάρι τα είχε «κρυφά» εδώ και οχτώ μήνες!

Η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, βρήκε ξανά τον έρωτα

Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz: Ποιο ζευγάρι τα είχε «κρυφά» εδώ και οχτώ μήνες!

​Το φως της δημοσιότητας από το «Thema People» είδε η εδώ και οχτώ μήνες «κρυφή» σχέση της Θωμαής Απέργη με τον Σπύρο Κούβελο!

3608_THOMAI_APERGI_1922016.jpg
Η νεαρή τραγουδίστρια, μετά τον οριστικό χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της και ηθοποιό, Λευτέρη Δημητρόπουλο, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ναυτιλιακού broker και γιού του Ισίδωρου Κούβελου.

(Με τον πρώην σύντροφό της)

311015212815_5058.jpg
Σύμφωνα με το «Thema People», οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Gotham» όπου εμφανιζόταν προ μηνών η Θωμαής Απέργη.

(Ο Σπύρος Κούβελος)

630_fgtygb.jpg
Η εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και η βελούδινη τζαζ φωνή της γοήτευσαν τον Σπύρο Κούβελο, με αποτέλεσμα να επιδιώξει να την γνωρίσει και προσωπικά.

8162_THOMAI_APERGI_17102015.jpg
Το ένα έφερε το άλλο, και έτσι η τραγουδίστρια και ο ναυτιλιακός broker είναι ζευγάρι τους τελευταίους οχτώ μήνες, χωρίς κανείς να τους έχει πάρει χαμπάρι, καθώς επέλεξαν εξ΄αρχής να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

7242_THOMAI_APERGI_1812016.jpg
Το τελευταίο διάστημα πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν τον Σπύρο Κούβελο να συνοδεύει την Θωμαή στις εκάστοτε εμφανίσεις της, ενώ όταν οι δυο τους είναι ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, επιλέγουν να μαγειρεύουν και να βλέπουν ταινίες στο σπίτι του Σπύρου Κούβελου στο Κολωνάκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top