Έλληνας ηθοποιός παράτησε ΔΥΟ κοπέλες λίγο πριν παντρευτούν!

Τι λέει ο ίδιος για τους γάμους που σχεδίαζε, αλλά δεν έκανε

Το ότι έχει φτάσει δύο φορές κοντά στο γάμο, αλλά… άφησε τις νύφες στα κρύα του λουτρού, εξομολογείται Έλληνας ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι η αφοσίωσή του στη δουλειά του στοίχισε στην προσωπική του ζωή.

«Έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί ονειρευόμουν από μικρός να κάνω οικογένεια και παιδιά», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο Ανδρέας Γεωργίου και συνεχίζει: «όταν ήμουν 19 ετών ήθελα πολύ να παντρευτώ και μάλιστα είχα σκεφτεί ότι το Καλοκαίρι θα έκανα πρόταση γάμου στην αγαπημένη μου. Άλλη μία φορά πάλι, στα 25 μου, ήμουν σε μία σχέση που πήγαινε σοβαρά, αλλά, τελικά, η δουλειά μου μου έφερε προβλήματα. Δεν μπορούσα να βρω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου και επαγγελματική μου ζωή και η κοπέλα που είχα εκείνη την περίοδο δεν μπο��ούσε να δεχτεί ότι η δουλειά μου είναι προτεραιότητα μου. Αυτό δημιούργησε ανασφάλεια και τριβή στη σχέση μας και τελικά χωρίσαμε».

Παράλληλα, ο νεαρός πρωταγωνιστής εξομολογείται ότι θέλει πολύ να γίνει πατέρας, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει υπάρξει άπιστος! «Ναι, το έχω κάνει. Αλλά δεν ήταν ακριβώς απάτη, διότι ήμουν σε μια φάση που ήταν λίγο μετέωρα τα πράγματα με τη σχέση μου και ξεκινούσα κάτι άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top