Η τραγική σύμπτωση που συνέδεε Άλαν Ρίκμαν - Ντέιβιντ Μπόουι

Το 2012 είχε παντρευτεί την εδώ και 39 χρόνια σύντροφό του!

Η τραγική σύμπτωση που συνέδεε Άλαν Ρίκμαν - Ντέιβιντ Μπόουι

​Τρεις μέρες μετά τον χαμό του Ντέιβιντ Μπόουι, την τελευταία του πνοή άφησε ΚΑΙ ο κορυφαίος Βρετανός ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν!

collage1.jpg
Τραγική σύμπτωση; Όπως ο συνομήλικός του θρυλικός ροκ σταρ, έτσι και ο 69χρονος ηθοποιός, πάλευε εδώ και καιρό κρυφά με τον καρκίνο, χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα.

(Στην ταινία "Χάρι Πότερ" υποδυόμενος τον "Καθηγητή Σνέιπ")

140116150220_0607.jpg
Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, επιθυμία του ήταν το πρόβλημα με την υγεία του να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ «έφυγε» από αυτόν τον κόσμο περικυκλωμένος από την οικογένεια του και λιγοστούς καλούς φίλους.

(Με την γυναίκα της ζωής του που ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος)

spl1063378_008.jpg
Τραγική ειρωνία; Το 2012 σε ηλικία 65 ετών, παντρεύτηκε την εδώ και 39 χρόνια σύντροφό του, Ρίμα Χόρτον, σε μια άκρως ιδιωτική τελετή που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1977, και μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση του.

Σε συνέντευξη του με την «Bild» είχε πει για τον γάμο του με την Ρίμα Χόρτον:

«Παντρευτήκαμε πρόσφατα. Ήταν τέλεια επειδή κανείς άλλος δεν ήταν εκεί. Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη περπατήσαμε στη γέφυρα του Μπρούκλιν και γευματίσαμε».

Μάλιστα δήλωσε αστειευόμενος, πως αγόρασε στην σύζυγό του ένα μονόπετρο των 200 δολαρίων, το οποίο εκείνη ποτέ δεν φοράει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1965, όταν εκείνος ήταν 19 και εκείνη 18. Από το 1977 και μετά άρχισαν να μένουν μαζί, ενώ το 2012 παντρεύτηκαν.

Η σύζυγός του, υπήρξε σύμβουλος της παράταξης των εργατικών από το 1986-2006 ενώ εργάστηκε ως λέκτορας οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον.

spl242995_003.jpg
Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Ρίκμαν να γνώριζε το πρόβλημα με την υγεία του από τότε, και να ήθελε να αποκαταστήσει την γυναίκα της ζωής του.

spl266173_001.jpg
Να αναφέρουμε ακόμα, πως ο 69χρονος σταρ που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως «Καθηγητής Σνέιπ» στην ταινία «Χάρι Πότερ», προερχόταν από μια εργατική οικογένεια του Λονδίνου, και πριν γίνει διάσημος μέσα από τις ταινίες, έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, από το θεατρικό σανίδι.

spl1063378_010.jpg
Μερικές από τις σημαντικότερες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, είναι το «Truly, Madly, Deeply», το «Love Actually» το «Sense and Sensibility»,και το «Die Hard», ενώ είχε κερδίσει και βραβείο Bafta για τον ρόλο του στο «Robin Hood» ως «Σερίφης του Νότινγχαμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ: Πέθανε ο κορυφαίος Βρετανός ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν

Αποτεφρώθηκε ο Ντέιβιντ Μπόουι-Σε άκρως ιδιωτική τελετή μετά τον θάνατό του

Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ: Ο «καταραμένος» ποδοσφαιριστής σκόραρε ξανά και… «έθαψε» κι άλλον!

Μάθετε γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι κυκλοφορούσε κρατώντας πάντα μια ελληνική εφημερίδα!

Έξι καρδιακές προσβολές είχε υποστεί ο Ντέιβιντ Μπόουι πριν πεθάνει από καρκίνο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top