Πέθανε στα 34 και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η κόρη πολυεκατομμυριούχου της μόδας!

Σοκαρισμένη η διεθνής showbiz

Πέθανε στα 34 και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η κόρη πολυεκατομμυριούχου της μόδας!

Θλίψη και σοκ στη διεθνή showbiz έχει προκαλέσει ο θάνατος της κόρης του πολυεκατομμυριούχου της μόδας, Ντέβιντ Ράις, που «έφυγε» ξαφνικά, στα 34 της χρόνια κι ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Ντέμπρα αντιμετώπιζε μακροχρόνια ασθένεια, ωστόσο, λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές.

reissfamilyweb (1024x683).jpg
(Οικογενειακή φωτογραφία: η Ντέμπρα με τον πατέρα της, τον σύζυγό της και την μητέρα της)

«Είναι ένα προσωπικό θέμα του Ντέιβιντ Ράις και της οικογένειά του. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους», αρκέστηκε να δηλώσει ο εκπρόσωπος του πολυεκατομμυριούχου.

Ο 72χρονος Βρετανός επιχειρηματίας, η περιο��σία του οποίου εκτιμάται στα 172 εκατομμύρια ευρώ, είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Reiss», με περισσότερα από 60 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, που επιλέγουν ουκ ολίγοι celebrities. Μάλιστα, από το κατάστημα «Reiss» του Λονδίνου ψωνίζει φανατικά η Κέιτ Μίντλετον, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το μπλε φόρεμα το οποίο έβαλε στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

spl227429_010.jpg
(Φανατική των «Reiss» η δούκισσα του Κέιμπριτζ, με τα ρούχα που επιλέγει να γίνονται ανάρπαστα)

Η άτυχη 34χρονη, η οποία πέρυσι έγινε πρώτη φορά μαμά, ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη της εταιρείας στις ΗΠΑ, ζούσε με το σύζυγό της και την κορούλα τους στο Λος Άντζελες, όπου και ξεψύχησε.

DebraReissandZaneweb.jpg
(Η 34χρονη με τον σύζυγο της, Ζέιν)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top