Γνωστή ηθοποιός απέβαλε - τι εξομολογείται η ίδια!

Έχασε το δεύτερο παιδί της λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του πρώτου

Γνωστή ηθοποιός απέβαλε - τι εξομολογείται η ίδια!

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε γνωστή ηθοποιό ανήμερα της Παναγίας, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, απέβαλε ενώ βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησης και, μάλιστα, λίγες ημέρες αφότου γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του πρώτου της παιδιού!

��Μοιράζομαι αυτό το νέο μαζί σας, γιατί θέλω και άλλοι που έχουν περάσει αντίστοιχες καταστάσεις, να έχουν ελπίδα και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και τους άλλους, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε ή να φοβόμαστε να μοιραστούμε τον πόνο μας και να επιτρέψουμε στους άλλους να μας παρηγορήσουν!», γράφει η Εύα Αμούρι, η κόρη της Σούζαν Σάραντον, στο προσωπικό της blog και εξομολογείται όσα συνέβησαν.

susan-sarandon-eva-amurri-martino-comedy-nbc-growing-ivy.jpg
(H Eύα Αμούρι και η μητέρα της, Σούζαν Σάραντον, σε πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση)

Σύμφωνα με την 30χρονη ηθοποιό, που είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον αναλυτή ποδοσφαίρου του καναλιού NBC Κάιλ Μαρτίνο, έμαθε ότι απέβαλε ενώ διένυε την 9η εβδομάδα της κύησης και είχε πει τα ευχάριστα νέα σε συγγενείς και στενούς φίλους.

«Όταν μάθαμε με τον σύζυγό μου ότι περιμένουμε το δεύτερο μωρό μας νιώσαμε φόβο και χαρά ταυτόχρονα. Δύο παιδιά, κάτω των δύο ετών; Γέμισα με νευρική χαρά και έκπληξη που η μικρή μου Μάρλοου θα είχε ένα μικρότερο αδερφάκι κοντά στην ίδια ηλικία! Εγώ και ο άνδρας μου πιστεύαμε ότι ήταν κορίτσι», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στο κείμενό της η Εύα και συμπληρώνει πως ο γιατρός την είχε διαβεβαιώσει ότι το έμβρυο μεγαλώνει φυσιολογικά.

Τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μετά από επίσκεψη της ηθοποιού στο γιατρό, ο οποίος της ανακοίνωσε ότι η καρδιά του εμβρύου σταμάτησε πλέον να χτυπά!

«Η φύση πήρε το δρόμο της με τον πιο σκληρό και απλό τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί πολλές φορές. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όμως, αυτό δεν βοηθάει καθόλου στο να ξεπεράσεις τον πόνο», καταλήγει η Εύα, η οποία, μία εβδομάδα πριν μάθει τα δυσάρεστα, γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της, Μάρλοου Μέι.

2B65F78600000578-3199506-image-a-52_1439670041340.jpg
(Η ηθοποιός με τον σύζυγό της και την κορούλα τους, στο πάρτι γενεθλίων της μικρής)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top