Τον Οκτώβριο έρχεται ο πελαργός για τον Α. Τότσικα και τη Ρ. Ρέβη

Τι αποκαλύπτει η φωτογράφος για το φύλο του μωρού και τους… νονούς

Τον Οκτώβριο έρχεται ο πελαργός για τον Α. Τότσικα και τη Ρ. Ρέβη

​Μπορεί τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περιμένουν κορίτσι, όμως η γνωστή φωτογράφος μετά από τόσα που έχει διαβάσει, είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Τον Οκτώβριο περιμένουμε το μωρό. Δεν ξέρουμε αν είναι κορίτσι, γιατί δεν θέλω να το μάθω πριν γεννηθεί», είπε η Ρούλα Ρέβη στο ένθετο Real Life της Real News.

Μάλιστα απαντά και για όσα έχουν ακουστεί ότι έχουν ήδη κλείσει και τη… νονά του μωρού, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ούτε για νονούς έχουμε συζητήσει κάτι, ούτε για όνομα, ούτε για τίποτα. Είμαι προληπτική και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά», παραδέχθηκε η φωτογράφος.

Όσο για τον μέλλοντα μπαμπά; Ο Απόστολος Τότσικας ανυπομονεί να έρθει στη ζωή τους το μωρό και ταυτόχρονα βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το μιούζικαλ «Billy Elliot» που θα ανέβει το χειμώνα στο Παλλάς.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Μπρούσκο», ενώ τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με τον «Κύκλο με την Κιμωλία» του Μπρέχτ στο Παλλάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top