Ρουβάς - Ζυγούλη: Οι πρώτες διακοπές του φετινού καλοκαιριού με τα παιδιά τους

Φωτογραφίες από ξέγνοιαστες στιγνές στη Μεσσηνία

Ρουβάς - Ζυγούλη: Οι πρώτες διακοπές του φετινού καλοκαιριού με τα παιδιά τους

​Στη Μεσσηνία βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους. Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο τραγουδιστής βρέθηκε πριν από μέρες στην Πύλο και συμμετείχε ως παίκτης στο «10th Aegean ProAm», που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο γκολφ!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άθλημα, προπονούταν καθημερινά στα γήπεδα γκολφ του «Costa Navarino».

Ο Σάκης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το διεθνές τουρνουά, μαζί με άλλες 62 ομάδες από 20 χώρες, θα προσφέρουν στo Σύλλογο «Ελπίδα» και στο «Όραμα Ελπίδας». Μάλιστα, η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο κορυφαίος σταρ ονομάζεται «ΕLPIDA Golfathlon» και αποτελείται από τους Πίτερ Πάππας Ρένα Παπαδοπούλου και Γιώργο Διάκου.

Ο τραγουδιστής ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σε μία από αυτές αναφέρει: «Περήφανος για τη συμμετοχή μου στο 10ο Διεθνές Τουρνουά Golf @aegeanairlines ProAm στο @costanavarino και την ομάδα μου "Elpida GolfAthlon": τον Πήτερ Πάππας, τη Ρένα Παπαδοπούλου, τον Pro μας Γιώργο Διάκου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κο. Θεόδωρο Βασιλάκη για την τιμητική διάκριση και την ουσιαστική υποστήριξη στο Σύλλογο "Ελπίδα" και στο "Όραμα Ελπίδας"»

Πέρα από τις αθλητικές του δραστηριότητες και τις συναντήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες, ο Σάκης είχε την ευκαιρία να κάνει και κάτι ακόμα που αγαπάει πολύ! Να τραγουδήσει σε ένα ξεχωριστό party που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των αγώνων.

Τις στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του ωστόσο αναγκάστηκε να τις διακόψει γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έφεραν στην Αθήνα.

---2762015-91957-.jpg

sakis.jpg

Όσο για την Κάτια και τα παιδιά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια παραμονής τους εκεί και στο χορευτικό show της Julia Speropoulos που η Αναστασία και ο Αλέξανδρος έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

---2762015-92051-.jpg

Δείτε στο πρώτο βίντεο τον Σάκη να τραγουδά στο πάρτυ στην Πήλο και στο δεύτερο βίντεο δείτε λίγες από τις στιγμές ξεγνοιασιάς που απ��λαυσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top