ΧΑΜΟΣ με τον Ρ��ιαν Ρέινολντς: έβαλε σε κίνδυνο το 6 μηνών μωρό του!

Τι λάθος έκανε ο ηθοποιός με τη μπέμπα και αναστάτωσε τα social media

ΧΑΜΟΣ με τον Ράιαν Ρέινολντς: έβαλε σε κίνδυνο το 6 μηνών μωρό του!

​Κάθε άλλο παρά… γλυκά σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία του Ράιαν Ρέινολντς με την έξι μηνών κορούλα του στα social media, καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι ο ηθοποιός έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του μωρού!

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, την Κυριακή που μας πέρασε, ο 38χρονος σταρ φωτογραφήθηκε έχοντας σε μάρσιπο με την μικρή Τζέιμς, καρπό του έρωτά του με την Μπλέικ Λάιβλι, και «ανέβασε» την πόζα στο Instagram. Εκτός από τα περίπου 330.000 like, η φωτογραφία μπαμπά και κόρης συγκέντρωσε δεκάδες επικριτικά σχόλια και συστάσεις.

29E63CD700000578-3136364-Father_doesn_t_know_best_Ryan_Reynolds_is_under_fire_after_wife_-m-46_1435090860666.jpg

«Το καημένο το μωρό δεν νιώθει άνεση και ασφάλεια! Παρακαλώ, διαβάστε τις οδηγίες χρήστης για τον μάρσιπο», γράφει ένας από τους διαδικτυακούς φίλους του Ράιαν, ενώ δεκάδες άλλοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν τι έχει κάνει λάθος, καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός!

Γιατί προκλήθηκε αναστάτωση;
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του Ράιαν, τα ποδαράκια της μπέμπας δεν έχουν τοποθετηθεί στις ειδικές εσοχές, αλλά κρέμονται ενωμένα στο κάτω μέρος, γεγονός που, κατά τους ειδικούς, αυξάνει τον κίνδυνο δυσπλασίας! Επίσης, το πρόσωπο του μωρού είναι «βυθισμένο» μέσα στον μάρσιπο, κάτι που φράζει εντελώς κάθε αναπνευστική δίοδο!

_marsipos_.jpg
(Η σωστή στάση ενός μωρού μέσα στον μάρσιπο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top